930 x122 grota rece

mihai cotet

Un Coteț numit… speranță!

Un Coteț numit… speranță!

Citiți și: „Este dictatură internă la PNL Argeș! Dacă nu ești nepotul cuiva, ești linșat!”

Consilierul local al PNL Pitești, Mihai Coteț, este mai mult decât nerăbdător să îi ia locul lui Gelu Tofan (foto), colegul său de partid, în funcția de viceprimar al municipiului Pitești.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

După ce Tofan a ales greșit tabăra ”Miuțescu – Orban”, ambii părăsind PNL între timp, dar mai ales în condițiile în care PNL este acum la guvernare cu PSD, sunt condițiile întrunite pentru o schimbare radicală la nivelul viceprimarilor municipiului reședință de județ.

MIHĂILESCU DE LA USR – TREMURĂ!

Conform logicii și bunului simț, consilierul local PSD Dumitru Tudosoiu ar trebui să îi ia locul useristului Mihai Mihăilescu (care tremură din toate încheieturile, ca și colegii săi din USR, pentru că va rămâne iar fără job!) în funcția de viceprimar, în timp ce PNL pare să aibă mână liberă să își impună preferatul.

Care preferat ar fi Mihai Coteț, cel care a ales tabăra Gorghiu (foto) – Cîțu și a vrut, la un moment dat, să candideze pentru funcția de primar al Piteștiului, dar a fost lăsat pe banca de rezerve de  ”tătucul” din trecut al partidului, Adrian Miuțescu, în detrimentul fostului pesedist, Sorin Apostoliceanu.

TUDOSOIU ESTE FAVORIT

Dacă în ceea ce-l privește pe Tudosoiu (foto) se poate spune că toate elementele ar fi în favoarea sa (are experință în administrație în multe mandate din CL Pitești, este unul dintre cei mai activi oameni din tabăra PSD-ului, a condus ani de zile o instituție foarte dificilă precum Inspectoratul Școlar General etc.), despre Mihai Coteț se pot spune prea puține, spre deloc.

CINE TE RECOMANDĂ?

 

 

Îl pot recomanda eventual vocea și talentul… de a se da pe lângă cine trebuie, în rest – cam nimic: nu tu activitate concretă în Consiliul Local Pitești, nu tu proiecte pentru piteșteni, mai ales că vine din mediul privat unde nevoile sunt mari, nu tu inițiativă politică măcar!

Totuși, s-a remarcat chemând presa în penultima zi din an la o conferință despre nimic, alături de mai înzestratul oarecum în ale politicii, Narcis Sofianu.

Speranța lui este să îl ia de mână Alina Gorghiu și să îl ajute să devină viceprimar, altfel nu se știe dacă va avea susținerea tuturor colegilor săi de partid!

Oricum, la ultima ședință a Consiliului Local, din luna decembrie a anului trecut, s-a văzut cât de mielușei au devenit consilierii USR și PNL, care până mai ieri își umflau mușchii cu fiecare ocazie.

Ce să îi faci, roata (politicii) se învârte cât ar fi de pătrată! Alte detalii cât și subiectul pe larg, AICI – ”Tigrii” usr-iști și pnl-iști din CL Pitești s-au transformat în pisoi!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90