SMART KIDS 930X122

Boţeşti

UN PRIMAR PNL A FĂCUT AZI SHOW: „OI FI EU URÂT ȘI MAI PROST, DAR…”

Gheorghe Stancu, primarul comunei argeşene Boţeşti, a susținut astăzi săptămânala conferinţă de presă a PNL Argeş. Edilul a făcut câteva afirmații de-a dreptul spumoase şi nu s-a ferit să-și critice propriul partid. Iată un top 5 al celor mai tari declaraţii ale primarul liberal din Boţeşti:

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

1.„Am candidat în 2012 pentru că m-a ambiţionat secretara de atunci a Primăriei! Oi fi eu urât şi mai prost, dar uite că am reuşit să înving clica PSD-istă de acolo!”

2.„Toţi ceilalţi primari au făcut doar pentru ei. Eu, care am o singură femeie acasă şi copilul în Marea Britanie, vreau să fac ceva şi pentru comună.”

Citiți și: Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural Mioveni, candidat la Primărie

3.„Pe mine m-au ales babele din sat. Datorită lor am ajuns eu primar!”

4.„Am înţeles: sunt mai urât şi mai prost, dar de ce nu am primit şi noi la Primărie un microbuz şcolar, aşa cum au primit alţi primari? Pentru că nu am plecat de la PNL la PSD? Oricum, pe mine nu m-au ajutat nici cei din partidul meu, nici cei de la Consiliul Judeţean şi de la PSD!”

5.„Ca să transportăm copiii la şcoală – 33 de suflete, cale de 30 de kilometri – am fost nevoiţi să închiriem ilegal un microbuz de la o firmă de transport, pentru care plătim ilegal 3.300 de lei pe lună! Am fost nevoiţi, de asemenea, să plătim ilegal un şofer, punând dascălii de la şcoală să ia delegaţii în numele lui. Cât se mai poate continua aşa?”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90