930 x122 grota rece

Pitesti

VAI, CE PUPĂCIOȘI! PRIMARI DE LA PDL, NUMA’ LAPTE ȘI MIERE CU ELENA UDREA!

Elena Udrea a venit astăzi în Pitești ca să-l înscăuneze oficial pe omul de afaceri Daniel Dragomir (fost PDL-ist) în fruntea filialei Argeș a Partidului Mișcarea Populară. Au însoțit-o Teodor Baconschi, Daniel Funeriu, Theodor Paleologu și Florin Popescu.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

La conferința de presă desfășurată cu acest prilej la sediul județean al PMP a participat și Ruxandra Dragomir, președinta organizației de femei. Prezenți au fost și câțiva primari PDL din Argeș, membri ai Fundației Mișcarea Populară (adică sunt cu fundul în două luntrii): Ion Baicea (orașul Costești), Iulian Miu (comuna Ungheni), Florin Frătică (comuna Bradu) și Ion Năftănăilă (comuna Albeștii de Muscel – foto 1 și foto 5). Primarii respectivi, în acte ai lui Vasile Blaga, dar în realitate ai lui Traian Băsescu, nu și-au ascuns bucuria de a o revedea în carne și oase pe Elena Udrea. Florin Popescu (fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița) a ținut să precizeze că 9 dintre cei 24 de primari PDL din Argeș sunt, de fapt, cu sufletul în PMP.

În sala de conferințe de presă au mai fost și omul de afaceri Cătălin Bulf (fost PDL), Gheorghe Carzol (fost PP-DD) și Dumitru Dincă (fost lider la PNG, partidul lui Gigi Becali).

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3