New Profesional Consult 930 x 122

corina crețu

VICTOR PONTA: ”NU NE ÎNTOARCEM LA PSD NICI DACĂ PLEACĂ DRAGNEA!”

Victor Ponta: ”Nu ne întoarcem la PSD nici dacă pleacă Dragnea! Liderii PRO România nu se vor întoarce în PSD nici dacă se va schimba actuala conducere a partidului, a declarat în Timişoara Victor Ponta, potrivit unui comunicat de presă.

Citiți și: BOGDAN IVAN: ÎNGHEŢAREA SALARIULUI MINIM DIN 2021, O CATASTROFĂ PENTRU OAMENII CU VENITURI MICI

Liderul PRO România, Victor Ponta, a afirmat că este sigur că la alegerile europarlamentare de săptămâna viitoare partidul său va obţine un vot cu două cifre. Va fi un lucru extraordinar, a adăugat el, ținând cont de faptul că în urmă cu doar câteva luni partidul nu avea niciun fel de structuri de organizare teritoriale.

„Sunt sigur, pe 26 mai vom obţine un vot cu două cifre. Vor fi două categorii de alegători de la care vom primi voturi. Prima, sunt cei care votau cu ALDE şi PSD. Cea de a doua categorie va fi reprezentată de cei care mi-au spus foarte des astfel: suntem mulţumiţi de ce ai făcut, dar eşti PSD-ist, iar noi nu votăm acest partid”, a declarat Ponta.

Citiți și: VIDEO: EUROPARLAMENTARUL CORINA CREȚU A VENIT ÎN ARGEȘ PENTRU A-I SUSȚINE PE CANDIDAȚII PRO ROMÂNIA

Deşi se vorbeşte despre eventuala sa întoarcerea în partidul pe care l-a condus, Victor Ponta infirmă categoric: „Nu ne întoarcem la PSD chiar dacă pleacă Dragnea!”

La evenimentul din Timișoara a participat și Corina Crețu. „Mă bucur că Victor Ponta a creat această alternativă. Eu eram sigură că nu voi mai face politică, nu puteam să mai merg în continuare cu aceşti oameni (n.r. – de la PSD). Dar iată că putem merge mai departe!

Aceste alegeri nu sunt ca oricare altele, este vorba de apărarea parcursului european al României”, a afirmat comisarul european, candidat PRO România pentru alegerile europarlamentare. Mai multe amănunte, AICI.

Donaris 555×222

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90