EcoMoto 930×122

pendiuc

VREA TĂMAGĂ ŞEFIA CONSILIULUI JUDEȚEAN ȘI A PSD ARGEŞ? VEZI CE SPUNE SENATORUL!

În ultima perioadă au apărut informaţii conform cărora Constantin Tămagă, senator de Argeş şi fost prefect, ar urma să candideze pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean şi, respectiv, al PSD Argeş.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

În acest context l-am contactat pe senator pentru a ne lămuri cu privire la o posibilă implicare a sa în lupta pentru şefia CJ și a filialei județene a social-democraților. „Funcţiile nici nu se cer, nici nu se refuză. Este vorba de un principiu. Însă vreau să fie clar: nu sunt interesat să candidez nici pentru Consiliul Judeţean, nici pentru conducerea PSD Argeş. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine din postura în care mă aflu acum şi nimic mai mult”, declară Constantin Tămagă pentru ePitești.

Amintim că preşedinte interimar al PSD Argeş este Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului. Pendiuc a fost numit interimar, în locul lui Constantin Nicolescu, direct de către Victor Ponta, liderul partidului la nivel naţional.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3