930×122 CAPRA 5

drogat

Polițist din Argeș prins drogat pe motocicletă!

Polițist din Argeș prins drogat pe motocicletă!

Citiți și: Polițist în misiune, accidentat grav de un șofer băut

Un polițist din Argeș, de 23 de ani, angajat în cadrul Inspectoratului de Poliție Vaslui a fost prins conducând o motocicletă pe drumul naţional DN 15D în timp ce se afla sub efectul substanțelor active.

Incidentul s-a petrecut luni, ziua în amiaza mare, pe raza comunei Ștefan cel Mare.

Citiți și: Nenorocire! Un polițist și-a încheiat socotelile cu viața, în timpul serviciului

În cadrul unei acţiuni pe linia depistării șoferilor care conduc în timp ce se află sub influenţa substanţelor psihoactive, poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui l-au verificat pe colegul lor, care conducea o motocicletă, înmatriculată provizoriu în municipiul Bucureşti, potrivit ziare.com.

,,În urma testării cu aparatul drugtest, a fost înregistrat rezultat pozitiv la două substanţe psihoactive.

Polițist din Argeș prins drogat pe motocicletă!

Ulterior, conducătorul de motocicletă a fost condus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând a fi efectuate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui”, precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Paralel cu cercetările desfășurate în cadrul dosarului penal deschis, polițistul este cercetat disciplinar, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie luate măsurile legale, mai notează sursa citată.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90