New Profesional Consult 930 x 122

băuți

Polițiști prinși băuți la serviciu!

Șeful unui post de poliție din Olt a fost prins beat, în uniforma de serviciu, chiar în sediul Poliției, transmite digi24.ro.

Citiți și: Surpriză într-un oraș: Strada Pitești – Nu, nu este în Argeș cum te-ai fi așteptat

Bărbatul era în afara orelor de program, fapt pentru care s-a ales doar cu o anchetă disciplinară. Ar fi băut cu șeful de post dintr-o localitate vecină. Colegul de pahar va răspunde penal pentru că a fost oprit în trafic la volanul autospecialei de poliție și a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Potrivit sursei citate, apelul la 112 a venit luni, 05 decembrie, în jurul orei 16:00. Un cetățean sesiza faptul că în sediul Poliției din Brâncoveni, județul Olt, agenții sărbătoresc cu alcool, în uniforma de serviciu. O echipă operativă de la Poliția Slatina a mers să verifice situația.

Citiți și: Produsul pe care îl primesc toți clienții Digi. Este oficial

„La data de 5 decembrie a.c., în jurul orei 16:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că șeful Postului de Poliție Brâncoveni s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice, în sediul postului de poliție. Din primele verificări s-a constatat faptul că polițistul se afla în postul de poliție, sub influența băuturilor alcoolice, însă, conform graficului, acesta se afla în afara orelor de program”, transmite IPJ Olt.

Mai multe informații, AICI.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3