New Profesional Consult 930 x 122

argeseni

POMPIERII ARGEŞENI, ÎN ALERTĂ MAXIMĂ

Pompierii argeşeni, în alertă maximă. Perioada actuală este una încărcată pentru pompierii argeşeni, care zilnic sunt solicitaţi să intervină pentru stingerea unor incendii de vegetaţie uscată provocate de proprietarii care aşa au învăţat din generaţie în generaţie că trebuie să fie pregătite terenurile agricole pentru lucrările de primăvară.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

În acest weekend, de exemplu, pompierii din Argeş au fost chemaţi la zeci de astfel de incendii, unele dintre ele extinzându-se la păduri sau la anexe gospodăreşti.

În ciuda apelurilor aproape disperate ale pompierilor, astfel de practici continuă. Este de neînţeles de ce proprietarii terenurilor care dau foc la vegetaţie nu sunt amendaţi. Poate doar aşa se învaţă minte, iar la anul nu vor mai provoca incendii care se pot solda cu urmări grave.

Citiți și: Ce se întâmplă cu banii argeșenilor

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90