930 x122 grota rece

autostrada

PONTA, LA DACIA. CE A SPUS PREMIERUL DESPRE AUTOSTRADA PITEŞTI – SIBIU.

Victor Ponta, premierul României şi candidat la funcţia de preşedinte al României, a fost astăzi în vizită oficială la Uzina Dacia din Mioveni.

Citiți și: Viața bate filmul: Șoferiță de 80 de ani conduce pe contrasens, pe Autostrada A1

Premierul a discutat cu sindicatul de la Dacia şi conducerea Uzinei despre taxa auto şi despre programul „Prima maşină”, dar şi despre autostrada Piteşti – Sibiu, după care s-a întâlnit cu reprezentanţii mass-media. Ponta a spus că susţine în totalitate atât Uzina Dacia, cât şi proiectul autostrăzii Piteşti – Sibiu.

Nu pot promite în calitate de preşedinte al ţării ceva legat de autostrada Piteşti – Sibiu, dar ca premier pot. Şi ceea ce pot spune este că ruta Piteşti – Sibiu va fi prinsă ca autostradă în Master-Planul naţional de transport.

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

Vom adopta acest document în şedinţă de Guvern la sfârşitul lunii noiembrie.”, a spus Ponta care a mai declarat că îşi va cumpăra o maşină electrică de la Dacia atunci când astfel de vehicule vor intra în producţie la Uzina din Mioveni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90