930×122 CAPRA 5

anișoara badita

Poveste de groază: Învățătoare din Pitești, „privată de tot ce e frumos”

Poveste de groază: Învățătoare din Pitești, „privată de tot ce e frumos”

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

După patru ani de investigații, un caz de malpraxis zguduie lumea medicală din București, punând sub semnul întrebării practicile și etica profesională în cadrul Maternității Giulești, transmit – stirileprotv.ro

Se întâmplă la Supernova, mâine! Anunțul serii!

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Un medic ginecolog este în centrul unui scandal uriaș, după ce este acuzat că a „nenorocit” o pacientă, Anișoara Bădiță, în urma unei intervenții chirurgicale pentru extirparea ovarelor.

Vești bune! Vor plăti mai puțin!

ANIȘOARA BĂDIȚĂ ESTE EDUCATOARE ÎN PITEȘTI

„Mușchii mi-au cedat, sunt privată de absolut tot, de tot ce e frumos, deci cum să vă spun, corpul meu nu mai e corpul meu,” mărturisește Anișoara Bădiță, o educatoare din Pitești, care acum se luptă nu doar cu sechelele fizice, dar și cu cele psihice ale unei operații eșuate.

Intervenția, care promitea să fie una simplă și minim invazivă, s-a transformat rapid într-un coșmar.

Patroni ,,luați la bani mărunți” de ITM! S-a lăsat cu sancțiuni

Externată în grabă, femeia a fost nevoită să se întoarcă de urgență la spital, de data aceasta în Pitești, unde a fost operată din nou, în condiții de maximă urgență, pentru a i se salva viața.

pitesti.

„Drumul de la București la Pitești mi s-a părut o eternitate. Aveam dureri groaznice,” își amintește Anișoara.

Soțul acesteia, Aurel Bădiță, își exprimă și el disperarea și neputința în fața situației: „Nu mai clipea, nu mai vorbea absolut nimic. Nu credeam că o mai iau vie.”

E oficial! Reguli noi la examenul auto

La Spitalul Județean din Pitești, medicii au descoperit că Anișoara suferea de peritonită și avea intestinul gros perforat – complicații grave care au pus-o în pericol de moarte iminent.

În plus, ovarele femeii au fost extirpate incomplet, complicând și mai mult situația.

Cele mai mari parcuri din Pitești se ”transformă”

Anchetatorii au solicitat expertize medicale amănunțite pentru a lămuri circumstanțele și responsabilitățile medicale.

Concluzia?

Există suficiente dovezi care să sugereze că medicul ginecolog ar fi comis vătămare corporală din culpă. „S-a stabilit că în luna mai a anului 2020 ar fi efectuat o operație chirurgicală unei femei și i-ar fi provocat leziuni traumatice prin care i-a fost pusă viața în primejdie,” explică Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș pentru stirileprotv.ro

Schimbare majoră în centrele comerciale!

Contactat de presă, medicul în cauză neagă acuzațiile, argumentând că complicațiile întâmpinate de pacientă nu pot fi atribuite direct intervenției sale.

El consideră acuzațiile drept o formă de șantaj și subliniază că doar un proces just poate determina vinovăția sau nevinovăția sa.

De groază: Învățătoare din Pitești, „privată de tot ce e frumos” după o operație eșuată

Sursă: stirileprotv.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3