Donaris 930 x 122

muncitori

POZA ZILEI: MUNCITORI ÎN PAUZA DE SOMN PE BULEVARDUL REPUBLICII

Răpuşi, probabil, de temperaturile ridicate din ultima perioadă, câţiva muncitori care lucrează la reabilitarea termică a unui bloc din centrul Piteştiului şi-au luat o binemeritată pauză de prânz.

Citiți și: Polițiști prinși dormind într-o parcare: „Trezește-l, mă!”

După ce au mâncat bine, au tras și un pui de somn! Şi nu oriunde, ci chiar în faţa intrării principale în sediul filialei Argeș a Băncii Naţionale a României, pe bulevardul Republicii.

Nici că le-a păsat de trecătorii din zonă! Doi s-au întins pe câteva plăci de polistiren pe spaţiul verde, iar al treilea, undeva mai ferit, sub schele. Nu i-au deranjat nici zgomotul blitz-ului aparatului de fotografiat, nici maşinile care treceau pe bulevard, în imediata lor apropiere, semn că somnul le era profund. Cam aşa munceşte „Dorel” în România!

Citiți și: DOSAR PENAL ÎN PITEȘTI PENTRU MUNCĂ „LA NEGRU”

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3