Donaris 930 x 122

itm

itm

MUNCA LA NEGRU ÎI COSTĂ PE PATRONI! AMENZI DE 340.000 DE LEI!

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş a făcut luna trecută peste 300 de controale, soldate cu 68 de amenzi în valoare totală de 375.500 de lei.

Citiți și: ITM ,,lovește” din nou: Sancțiuni record la acești angajatori

În 19 firme au fost găsiți 40 de muncitori fără forme legale de angajare, patronii fiind amendaţi cu 340.000 de lei. Principalele domenii de activitate în care au fost constatate deficienţe sunt cele de comerţ, transport, croitorii, prelucrare lemn, baruri, restaurante, service și spălătorii auto. Nu au fost înregistrate probleme privind respectarea drepturilor femeilor gravide la locul de muncă. De asemenea, nu au fost depistaţi nici minori angajaţi ilegal.

Pentru luna mai sunt preconizate a se desfăşura peste 340 de controale, atât privind munca la negru, cât şi respectarea normelor legate de sănătate şi securitate la locul de muncă. (Foto: sediul ITM Argeș)

Citiți și: ITM anunță clar și răspicat: Sunteți obligați! Altfel, sancțiune 10.000 de lei!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90