New Profesional Consult 930 x 122

preț carburanți

Preț scăzut la carburant! Cu cât urmează să se ieftinească

Prețul benzinei și motorinei ar urma să se ieftinească doar cu 1 leu, potrivit Antena 3.

Citiți și: Se scumpesc carburanții de la 1 ianuarie! Cât vor scoate românii din buzunare

PSD și PNL al fi căzut de acord asupra unei soluții și anume Guvernul să acorde o compensare de 50 de bani pe litrul de carburant, iar companiile care vând carburanți în țara noastră să reducă la rândul lor prețul cu încă 50 de bani pe litru.

Varianta finală și oficială ar urma să fie făcută publică în această seară sau cel târziu mâine de premierul Nicolae Ciucă.

Citiți și: Prețul carburanților, mai mare ca niciodată

Reamintim faptul că, astăzi, Guvernul s-a întrunit într-o ședință de urgență pentru a stabili cu cât va urma să fie redus prețul combustibilului.

Știre în curs de actualizare

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Andras Doinita Ana spune:

    Pentru agricultură un preț de 5 ron la pompă cum este î n uniunea europeană, nu cu sucventia care o iau doar băieții deștepți , eu lucrez mai mult de 60ha de vreo 10 ani și cumpăr motorină de la pompă. Pentru restul să fie 6 ron.

  • Fuscan Constantin spune:

    Dacă pentru ei cred că rezolvă problema cu 50 bani pe litru greșesc. Unde sunt cele peste 70 miliarde de Euro împrumutate? Acest guvern analfabet împreună cu președintele țării care spunea cindva O ROMÂNIE EDUCATĂ ce au făcut cu banii?

  • Liviu spune:

    In orice stat cît de cît civilizat motorina pentru agricultura este subvenționată iar terenurile agricole beneficiază de sisteme de irigații bine puse la punct
    Cu cine trebuie sa vorbim sa avem citeva dotări elementare și măsuri normale pentru un trai decent așa cum ne garantează Constituția României?
    Că în baza Guvernului cred că ne vor vinde la licitație…

  • Doru spune:

    Nu sunteți convinși că vor să falimenteze Romania?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90