930 x122 grota rece

asigurari

Prețurile RCA scad brusc

Prețurile RCA scad brusc. Mai multe firme de asigurare mari, iau prin surprindere șoferii și brokerii de asigurare și aplică scăderi semnificative ale tarifelor practicate pentru RCA, arată datele de vânzări analizate de Economica.net.

Citiți și: O nouă firmă pe piața RCA! Prețuri sub medie!

Prețurile RCA au scăzut cu 10% până la 20% la câteva dintre cele mai importante societăți de asigurare din România care gestionează împreună portofolii de cel puțin 3,5 milioane de șoferi, arată datele de vânzări ale brokerilor.

Au operat ieftiniri medii de 15% societăție Euroins, Groupama, Omniasig și Generali.

Citiți și: Se schimbă regulile RCA! Ce șoferi plătesc mai puțin

Surse din piață susțin că urmează să opereze ieftiniri și Allianz Țiriac, liderul pieței de asigurări și al doilea nume din RCA, singura societate care nu a operat schimbări de tarife de mai bine de jumătate de an, adică dinainte de falimentul City Insurance.

Mai multe amănunte, AICI.

(Foto: descriptiv / Sursa: economica.net)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

15 comentarii

  • Boc spune:

    ce cacat a scazut de la 6 mill lau urcat la 13 si acu e 1240 :)) crepaleqr matu gros …da masina merge si fara ca doar nu e titei sa se termine !!!

  • Samy spune:

    Țară fără stăpân,noi Românii sântem proști că acceptăm hoții ăștia care ne fură de atâția ani

  • Ion spune:

    Guvern de căcat,hoții din țară își fac de cap,dublează prețurile,își dau salarii de mii de euro pe lună, bonusuri și alte facilitâți,pe spatele Românilor,cu pensii și salarii de rahat…..

  • piper lucian spune:

    Mai exact domnule ziarist Mircea Tudor pe ce date va bazati articolul cand ne povestiti de scaderi de pret de 10- 20 %. ? maine trebuie sa fac asigurarea in vederea inmatriculari si acum 2 saptamani am facut un calcul la broker-ul meu si era 1071 ron astazi este 1063. (bonus b5) Unde este reducerea substantiala de care vorbiti? Sper ca urmatoarea marire de salariu ce o veti primi sa fie exact atat de substantiala ca scaderea preturilor la asigurari.,direct proportionala cu profesionalismul d-voastra.

  • Poloogea Iliuță spune:

    Pai si noi care am platit deja ce facem?

  • Jhonny spune:

    Sti cum este asta cand a crescut benzina si motorina cu 2 lei nu a zis nimeni nimic tot poporul a tacut din gura iar cand sa ieftenit cu 20 bani sa bucurat o tara intreaga.(daca nu ati inteles mai cititi odata).bun …noi am iesit in strada pentru k purtam masca.acum ca astia ne baga in pamant cu scumpirile nu mai iese nimeni.vai ce ne meritam soarta.hai doamne ajuta.

  • Trofin spune:

    Ptr un Renault meganev2016 am plătit pe un an 2000 de lei fata de anul trecut 1000,deci sa dublat nou vine ne da banii care i-am dat recent ptr asigurare înapoi ,niște hoți toți?

  • Vasile spune:

    Sunt fix aceleași preturi de la falimentul City Insurance!

  • Tanasescu spune:

    S-au ieftinit precum motorina

  • Danis spune:

    Johnny, cat de clar ai spus-o…daca ar înțelege întreaga țară nu ne-am mai numi retardați!

  • Paul spune:

    La fiecare doua saptamani fac calculul si aveam pana zilele trecute 1063 lei iar azi, cea mai ieftina este 1030. Unde este reducerea? Stau cu masina in garaj neinmatriculata de patru luni pt simplu fapt ca nu am avut niciodata accident, am B3 si nu doresc sa dau atatia bani putorilor din functii sus-puse. Rusine!

  • Ciprian spune:

    Praf in ochi domnule Tudor,după ce criterii v-ați luat că noi plătim asigurări de ne ia dracu să ținem toți directori de asigurări pe mi și mi de euro ,de ce nu publicați salariile directorilor de asigurări domnule Tudor????

  • Madalin spune:

    Manipulare și minciuni Domnul Tudor și el este la fel că ceilalți.Nu observați că ăștia ne-au vândut Țara ne-au vândut Petrolul, Gazul,Toate resursele,tot nimic numai este al nostru in guvern numai nume care nu nicio treabă cu limba română.

  • Kopandi Maria spune:

    Aș dori și eu să stiu de ce am plătit luna trecută 1580 lei RCA la Omniasig pt un Logan din 2006 ? Menționez cà am vârsta de 54 ani și nu am nici un incident cu mașina.
    Demențial !!! 😠

  • Firmele de asigurări lucrează cu un dușman al poporului român în frunte, și anume statul român dacă îl mai putem numi stat !!! 😠

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3