930X122 MAIA

amenzi

PRIMA ZI CU NOILE MĂSURI ÎN VIGOARE / POLIŢIŞTII DIN PITEŞTI AU DAT 22 DE AMENZI

Astăzi, 30 iulie, pe raza municipiului Piteşti, în intervalul 08:00-16:00, poliţiştii Secţiilor de poliţie 1-4 au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.000 de lei, ca urmare a nerespectării obligaţiei de a purta mijloacele de protecţie individuală.

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

În plus, în perioada 28-30 iulie a.c., poliţiştii argeşeni, împreună cu jandarmi, pompieri și polițiști locali, dar și cu reprezentați ai ITM, OPC și DSVSA, care acţionează în sistem integrat, au desfășurat activități de informare în centre comerciale și zone adiacente, la unități de alimentație publică, zone de agrement, precum și mijloace de transport în comun, ca urmare a adoptării de către Comitetul Judeţean Pentru Situaţii de Urgenţă a Hotărârii 26 din 28 iulie 2020, referitor la măsuri suplimentare adoptate la nivelul judeţului Argeş, pentru limitarea răspândirii infecţiilor cu coronavirus.

„Scopul acțiunilor este ca cetățenii să înțeleagă importanța respectării, în continuare, a recomandărilor privind limitarea expunerii în spații aglomerate și purtarea mijloacelor de protecție individuală, alături de respectarea celorlalte recomandări privind igiena personală, ținând cont mai ales de numărul ridicat de îmbolnăviri cu virusul Sars-CoV 2. Comportamentul responsabil al fiecărui cetățean este felul în care vom reuși, împreună, să traversăm această perioadă marcată de provocări deosebite. Mulțumim argeșenilor care au înțeles, în marea majoritate, să se comporte responsabil, și vă asigurăm că vom fi prezenți, în continuare, la datorie!”, a transmis IPJ Argeş.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90