Donaris 930 x 122

școala matei basarab

Pitești – Prima zi de școală la Matei Basarab: zâmbete în ochi, emoții și entuziasm

Pitești/Găvana – Prima zi de școală la Matei Basarab (fosta școala nr. 19) : zâmbete în ochi, emoții și entuziasm.

Citiți și: Zi memorabilă la Școala „Matei Basarab”: Clipe unice ce vor rămâne în istorie!

Astăzi, 13 septembrie, este momentul mult așteptat de părinți si copii deopotrivă, dar și de cadrele didactice care au sperat atâta timp să se întoarcă fizic la școală, să interacționeze cu elevii, să preia noi generații și să le formeze.

Citiți și: Strălucire și emoție pură la Școala ,,Matei Basarab”: Copiii creează momente magice

Copii cu ghiozdanele în spate, buchete de flori în mâini și ochișori curioși, așa se prezintă această zi pentru cei mai mici elevi care, ieri, își luau rămas bun de la grădiniță.

Fără doar și poate, pentru clasa pregătitoare au fost cele mai mari emoții, atât pentru părinți, cât și pentru copii. Cei mici s-au despărțit cu greu de cei dragi, însă învățătorii și-au dat toată silința să le facă această zi cât mai frumoasă, o zi pe care să și-o amintească mereu cu drag și nostalgie.

La Școala Gimnazială Matei Basarab, fosta școala nr. 19, din cartierul piteștean Găvana, cadrele didactice i-au așteptat pe copii și pe părinți, la inaugurarea noului an școlar, într-un cadru atent aranjat cu decorațiuni florale.

Anul acesta, părinții s-au putut bucura împreună cu cei mici de începerea școlii, le-au putut simți emoțiile și au putut imortaliza momentele unice.

Festivitățile de deschidere a noului an școlar s-au ținut în aer liber. La Școala Matei Basarab, aceasta a fost făcută pe terenul de sport al unității de învățământ.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Ion spune:

    Minciuna sfruntata! Parintii nu au avut voie sa intre, au asteptat ca niste caini la poarta, nu mai scrieti minciuni!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90