școala 19 matei basarab

Pitești – Prima zi de școală la Matei Basarab : zâmbete în ochi, emoții și entuziasm

Pitești/Găvana – Prima zi de școală la Matei Basarab (fosta școala nr. 19) : zâmbete în ochi, emoții și entuziasm.

Citiți și: ATAC DE PANICĂ LA ȘCOALA „MATEI BASARAB”

Astăzi, 13 septembrie, este momentul mult așteptat de părinți si copii deopotrivă, dar și de cadrele didactice care au sperat atâta timp să se întoarcă fizic la școală, să interacționeze cu elevii, să preia noi generații și să le formeze.

Copii cu ghiozdanele în spate, buchete de flori în mâini și ochișori curioși, așa se prezintă această zi pentru cei mai mici elevi care, ieri, își luau rămas bun de la grădiniță.

Fără doar și poate, pentru clasa pregătitoare au fost cele mai mari emoții, atât pentru părinți, cât și pentru copii. Cei mici s-au despărțit cu greu de cei dragi, însă învățătorii și-au dat toată silința să le facă această zi cât mai frumoasă, o zi pe care să și-o amintească mereu cu drag și nostalgie.

La Școala Gimnazială Matei Basarab, fosta școala nr. 19, din cartierul piteștean Găvana, cadrele didactice i-au așteptat pe copii și pe părinți, la inaugurarea noului an școlar, într-un cadru atent aranjat cu decorațiuni florale.

Anul acesta, părinții s-au putut bucura împreună cu cei mici de începerea școlii, le-au putut simți emoțiile și au putut imortaliza momentele unice.

Festivitățile de deschidere a noului an școlar s-au ținut în aer liber. La Școala Matei Basarab, aceasta a fost făcută pe terenul de sport al unității de învățământ.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Ion spune:

    Minciuna sfruntata! Parintii nu au avut voie sa intre, au asteptat ca niste caini la poarta, nu mai scrieti minciuni!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441