Donaris 930 x 122

buget fc argeș

Primăria ,,șutează” aproape 2 milioane € către FC Argeș!

Primăria șutează aproape 2 milioane € către FC Argeș!

Citiți și: ,,Dacă ați mințit, cu mine ați terminat!”

Consilierii locali piteșteni se vor întruni pe 8 februarie într-o ședință extraordinară.

În această ședință va fi dezbătut în vederea votării și bugetul pentru Fotbal Club Argeș pe anul 2024.

Citiți și: Hotărâre istorică! Aceste persoane vor avea prioritate!

Facem precizarea că nu este vorba despre clubul de fotbal FC Argeș care are un cu totul alt mod de finanțare.

De la bugetul local este finanțat clubul sportiv al municipalității care are doar secții de baschet, volei, atletism, box, judo, karate, modelism, rugby, tenis de masă.

Nu și fotbal.

Proiectul de hotărâre, inițiat de primarul Cristian Gentea, prevede pentru FC Argeș un buget total de 9.178.500 de lei în acest an.

Subvențiile din bugetul local sunt în sumă de 9.000.000 de lei.

Primăria șutează aproape 2 milioane € către FC Argeș!

Cheltuielile sunt estimate la valoarea de 9.178.500 de lei.

,,La fundamentarea bugetului FC Argeș s-a avut în vedere necesitatea asigurării fondurilor pentru organizarea  și administrarea de către instituția a activităților sportive, concretizate prin inițierea, desfășurarea și participarea la programe, acțiuni, competiții interne și internaționale, promovarea disciplinelor sportive, precum și pentru administrarea bazei sportive proprii”, se arată în document.

Totodată, s-a luat în considerare asigurarea fondurilor pentru ,,plata contractelor de activitate sportivă, inclusiv staff tehnic la secțiile baschet, volei, atletism, box, judo, karate, modelism, rugby, tenis de masă etc.”

De asemenea, proiectul prevede un număr de 8 posturi pe perioadă nedeterminată și un fond salarii de bază în sumă de 680.000 de lei aferente FC Argeș, cu mențiunea că numărul de posturi aprobat nu poate fi depășit.

Cheltuielile FC Argeș sunt finanțate din venituri proprii și, în completare, din alocații de la bugetul local al Municipiului Pitești.

FC Argeș are estimate, în 2024, încasări de 70.000 de lei.

Aceste venituri vor proveni din închirierea unor spații și a terenurilor de tenis aflate în administrarea clubului sportiv și din vânzarea de bilete la diferitele competiții sau demonstrații sportive organizate în cursul anului.

De asemenea, FC Argeș a încasat sponsorizări în sumă de 108.500 de lei.

Bugetul FC Argeș pe anul 2024 se va prezenta astfel:

,,TOTAL VENITURI – 9.178,50 MII LEI

– venituri proprii – 70,00 mii lei

– donații și sponsorizări – 108,50 mii lei

– subvenții de la bugetul local – 9.000,00 mii lei

TOTAL CHELTUIELI – 9.178,50 MII LEI

– cheltuieli personal – 818.00 lei mii lei

– bunuri și servicii – 8.360,50 mii lei.”, se mai arată în proiectul de hotărâre inițiat de edil.

Foto: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Ionut spune:

    Nu vă e rușine să băgați milioane de Euro în echipa de fotbal și la centrul de copii să nu băgați un leu nici măcar mingii sau echipament de joc nu luați, cumpără părinții tot. La echipa mare salarii de 7-8-9 mii Euro și sunte-ti la retrogradare,Antrenorul 12000€ la Liga 2 voi sunte-ti normali la cap. Mioveni are salarii de 1000-2000€ și sunt pe locul 4.Clubul este condus de Politic care nu știu pe ce lume sunt și cum sunt puși în funcții. Ați reușit să distruge-ți un club care a scos zeci de fotbaliști

  • Minca Marian spune:

    am trait sa aud asemenea aberații. de unde pana unde ai scornit ca juniori la fcarges .sunt sponsorizati de parinti.fii serios condițiile de la echipele de juniori sunt foarte bine .banuiesc ca ai un copil sau nepot pe acolo si este antifotbal si esti frustrat de acest lucrul .antrenor este un nume in fotbalul romanesc cred ca tu nu stii sa arati pe harta pe unde a jucat si ce performante a adus el fotbalului argesean asa ca daca dorim calitate pe viitor trebuie sa si platim de spus vrute si nevrute suntem foarte buni pe aici

  • Minca Marian spune:

    rectific nu fotbalului argesean ci fotbalului romanesc in general

  • Oktavijan spune:

    PRIMARIA DIN PITESTI sa de a in judecata …cine semnealaza asemene informati.negative si muncinoase ..SA TERMINE ODATA PENTRU TODEAUNA ..d bind venit sa vedsm si nou la cilt mincinosi.

  • Oktavijan spune:

    informeazate la sursa locului.sa vezi ce echipament au copii

  • Pitestean spune:

    Dragă Ionuț citeste întâi mai bine și înțelege corect -este vorba de club in ansamblu nu de echipa de fotbal..Sport de performanță se face cu bani nu pe stomacul gol. Dar tu nu ai inteles nici măcar că nu e vorba de fotbal ce să mai discutăm .

  • Sunt probleme mari la copii și juniori… nimeni nu ne bagă în seamă… păcat că d-nu primar nu înțelege că noi părinții și bunicii votăm…nu babuini de vin să joace la retrogradare.
    Bătaie de joc… copii se antrenează prin toate grajdurile. Luând partea bună mulțumim că mai avem câțiva antrenori care fac și ei ce pot 😭
    Să auzim de bine!!🍀🍀🍀💜💜💜

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3