Donaris 930 x 122

cristian gentea

Primarul Cristian Gentea a alergat la Half Marathon

Astăzi, 15 mai, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a participat la cea de-a treia ediție a competiției piteștene – Half Marathon.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Îmbrăcat într-o ținută sport, edilul s-a așezat la start împreună cu alți sute de participanți.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Startul și finișul competiției au avut loc în Piața Primăriei, iar alergarea s-a desfășurat pe următorul traseu: Piața Primăriei – Strada Victoriei – Bulevardul I.C. Brătianu – Calea București (pe sensul de coborâre) și retur.

„Particip la cel mai mare eveniment de alergare din orașul nostru, care a atras duminica aceasta, iubitorii de sport din Pitești, dar și din județ sau din țară, amatori sau campioni recunoscuți pentru performanța lor!

A treia ediție a Half Marathon, organizat de către Pitești Triathlon Team, la care peste 350 de concurenți am luat startul!

Succes, chiar dacă unul va fi cel mai bun pentru fiecare categorie, toți participanții sunt învingători prin simplul fapt că participă!”, a scris Cristian Gentea pe pagina oficială de Facebook.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90