EcoMoto 930×122

radu

Primarul din Suseni, pe urmele bătăliei de la Rovine!

Primarul comunei argeșene Suseni, Doru Radu, a anunţat astăzi că are informaţii ce ar pune localitatea sa într-o lumină favorabilă din punct de vedere istoric şi turistic dacă ar exista şi documente care să ateste informaţiile respective.

Citiți și: Argeș. Firmă amendată drastic pentru accidentul cu ambulanța

„A fost realizată monografia comunei Suseni. Regret că, deşi am căutat, nu am găsit până acum nicio atestare documentară a faptului că bătălia de la Rovine a avut loc, de fapt, la Suseni, la noi. Nu renunţ la căutări, dar până acum există doar toponimia locurilor, unele istorii orale şi nume precum Rovina Mare, Rovina Mică sau Drumul Omorului.

Sunt şi istorici care au spus că bătălia de la Rovine, încă nelocalizată, s-a purtat cu siguranță în Suseni, dar nu există izvoare scrise să ateste acest lucru”, afirmă primarul.

Citiți și: (VIDEO) UPDATE: ACCIDENT GRAV. O TÂNĂRĂ A MURIT, ALTE PERSOANE AU FOST RĂNITE

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90