NOR CURIER 930X122

ani

SEMNUL_INTREBARII

Ce legătură există între zeci de mii de ouă, detonări de bombe şi ANI?

Aparent, niciuna. În realitate, una foarte strânsă. Şi totul se întâmplă în Argeş!

Citiți și: Argeș. Firmă amendată drastic pentru accidentul cu ambulanța

Astfel, Suseni este comuna în care există o fermă de păsări de unde sunt scoase zilnic pe piaţă 150.000 de ouă. De asemenea, tot în Suseni este singurul loc din judeţ special amenajat pentru detonarea proiectilelor neexplodate găsite în Argeş. Potrivit spuselor primarului Doru Radu, cam la fiecare două săptămâni au loc astfel de detonări în localitatea pe care o conduce.

Primarul, care a fost astăzi invitat la conferinţa de presă a Prefecturii Argeş, a vorbit şi despre procesul său cu Agenţia Naţională de Integritate. El are termen de judecată pe 8 ianuarie, la Curtea de Apel. Nici până acum nu şi-a găsit un avocat. Fiind jurist de meserie, ar fi dorit să se reprezinte singur. Cum noul Cod Civil le mai permite doar avocaţilor să depună concluzii scrise în instanţă, primarul e nevoit să îşi angajeze un apărător. „Nu am găsit până acum niciun avocat care să ştie bine speţa şi să fiu sigur că mă reprezintă cum trebuie. Până la proces am nişte promisiuni că voi rezolva situaţia. Oricum, este aberantă concluzia ANI privind incompatibilitatea mea. Voi merge până la capăt, fie ce-o fi!”, a declarat primarul comunei Suseni.

Citiți și: Regele Charles vine în România să-și facă poftele! Un ierarh știe care!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3