New Profesional Consult 930 x 122

ani

Un primar nu poate justifica o avere de peste 3 milioane de lei

Un primar nu poate justifica o avere de peste 3 milioane de lei

Citiți și: Poliția, OFICIAL despre soția primarului din Boțesti, Argeș! ,,S-a spânzurat!”

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate în cazul a trei persoane.

Iată despre ce edili este vorba:

Citiți și: Pitești. Ireal! Primarul Gentea a fost amenințat la telefon

Anton Valeriu, primar al Com. Corbeanca, Jud. Ilfov:

AVERE NEJUSTIFICATĂ

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 3.061.855 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către ANTON VALERIU împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către ANTON VALERIU împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice.

Ruscovan Ioan, viceprimar al Com. Rona de Sus, Jud. Maramureș și fost consilier local în cadrul  C.L. al Com.  Rona de Sus

AVERE NEJUSTIFICATĂ

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 770.574 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către RUSCOVAN IOAN împreună cu familia, în perioada exercitării mandatului de consilier local 2016-2020.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Cluj, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către RUSCOVAN IOAN împreună cu familia, în perioada exercitării mandatului de consilier local 2016-2020.

Sîrbuleț Mariana, consilier local  în cadrul C.L. al Com. Bucșani, Jud. Dâmbovița

AVERE NEJUSTIFICATĂ

Un primar nu poate justifica o avere de peste 3 milioane de lei

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 216.137 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către SÎRBULEȚ MARIANA împreună cu familia, în perioada exercitării mandatului 2016-2020 de consilier local.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Ploiești, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către  SÎRBULEȚ MARIANA împreună cu familia, în perioada exercitării mandatului 2016-2020 de consilier local.

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Nicolae spune:

    Au muncit, domne , toată viața lor.Of și ANI asta NU are altă treabă să se lege de bieții oameni…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90