930X122 MAIA

morti

ZI NEAGRĂ ÎN COMUNA SUSENI. DOI MORŢI

Zi neagră în comuna Suseni. Doi morţi. Echipajele SMURD au fost solicitate să intervină de două ori în decursul unei singure zile în comuna argeşeană Suseni, în ambele cazuri fiind găsite în locuinţe persoane decedate.

Citiți și: EXCLUSIV: Bărbat între viață și moarte la un Restaurant celebru din Pitești

Astfel, un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în comuna Suseni, la un pacient de 62 de ani, găsit în stop cardio respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi a fost solicitat în sprijin un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă care a continuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat.

Mai târziu, un alt echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în aceeaşi comună la o pacientă de 83 de ani, găsită în stop cardio respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi a fost solicitat în sprijin un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă care a continuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat.

Citiți și: Pitești. Dramă într-un cartier select din oraș. O adevărată tragedie

(Foto: Fanatik.ro)

555×222 grota rece
Pizza Sapori Italia 570 90