EcoMoto 930×122

morti

ZI NEAGRĂ ÎN COMUNA SUSENI. DOI MORŢI

Zi neagră în comuna Suseni. Doi morţi. Echipajele SMURD au fost solicitate să intervină de două ori în decursul unei singure zile în comuna argeşeană Suseni, în ambele cazuri fiind găsite în locuinţe persoane decedate.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Astfel, un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în comuna Suseni, la un pacient de 62 de ani, găsit în stop cardio respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi a fost solicitat în sprijin un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă care a continuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat.

Mai târziu, un alt echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în aceeaşi comună la o pacientă de 83 de ani, găsită în stop cardio respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi a fost solicitat în sprijin un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă care a continuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

(Foto: Fanatik.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90