930 x122 grota rece

cornel ionica

PRIMARUL IONICĂ ÎȘI ȚINE ASCUNSĂ NEVASTA

Primarul Ionică își ține ascunsă nevasta. Deși în spațiul public era cunoscut faptul că soția primarului Cornel Ionică, Magdalena Ionică, este angajată la S.C. Salubritate 2000 S.A. Pitești (societate aflată în subordinea Consiliului Local Pitești), edilul municipiului nu deschide acest subiect.

Citiți și: Salubritate, avertisment pentru oameni: ,,Strict interzis!”

Nici măcar în declarația de avere, făcută publică pe site-ul Primăriei, Ionică nu precizează care este locul de muncă al soției sale cu toate că acest lucru este OBLIGATORIU, conform legii (click pe imagine pentru mărire):

Potrivit ANAF, în declarația de avere trebuie menționate și: ”Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat (potrivit art. 41 din Legea nr. 571/2003 – Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. Cine a realizat venitul – numele, prenumele: declarantul, soţ/soţie sau copii aflaţi în întreţinere. Sursa venitului: nume, adresă = se va identifica entitatea de la care a fost primit venitul declarat, în sensul că se va menţiona denumirea completă a angajatorului, precum şi adresa acestuia.”

Citiți și: Bani în plus ,,aruncați” la gunoi

De ce se ferește primarul Cornel Ionică să precizeze acest lucru în declarația de avere? Pentru a fi siguri că Magdalena Ionică lucrează la Salubritate (și nu a decis între timp să fie doar pensionară), am luat legătura cu directorul general de la S.C. Salubritate 2000 S.A.

Întrebat dacă soția primarului Cornel Ionică lucrează la societate, Romi Becheanu ne-a răspuns afirmativ. Ne-a precizat și că este ”șef serviciu la Resurse Umane.”. Nu a știut să ne spună de câtă vreme lucrează soția lui Ionică la Salubritatea, însă a declarat că ”dânsa este dinaintea mea”.

O fi bine ca soția primarului să fie șefă într-o societate aflată în subordinea municipalității și să aibă un venit lunar de 5.766 de lei, conform declarației de avere a lui Ionică?

P.S. La sfârșitul fiecărei declarații de avere este precizat: „Prezenta constituie act public si răspund potrivit legii penale pentru inexactitatea sau caracterul incomplet al datelor menționate”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90