- Publicat de: Mădălina Nedelcu
- 11-04-2024, ora 12:43
- Știri
Salubritate, avertisment pentru oameni: ,,Strict interzis!”
Salubritate, avertisment pentru oameni: ,,Strict interzis!”
Citiți și: Gratuit pentru piteșteni: Anunț de ultim moment de la o societate importantăSalubritate 2000 S.A anunță că depozitarea deșeurilor vegetale, cum ar fi crengile și frunzele în/lângă containerele/pubelele destinate deșeurilor municipale este STRICT INTERZISĂ!
Citește și: Pitești. Parcări supraterane în fiecare cartier
Citiți și: Atenție! Societate importantă din Pitești, mesaj pentru toți utilizatorii!Ridicarea deșeurilor vegetale rezultate în urma curățeniei de primăvară este gratuită, cu respectarea anumitor reguli.
Salubritate, avertisment pentru oameni: ,,Strict interzis!”
Societățile Salubritate 2000 S.A. – pentru abonații casnici – și Salpitflor Green S.A. – pe domeniul public – colectează deșeurile vegetale rezultate în urma activităților de întreținere desfășurate în perioada actuală.
Piteștenii, abonați casnici, care nu depozitează deșeurile vegetale în curțile proprii în vederea compostării, pot solicita colectarea acestora de către Salubritate 2000 S.A., gratuit, în limita a cinci saci de 120 litri/comandă/lună.
Solicitările de colectare se vor face la dispeceratul societății, de luni până vineri, între orele 08:00 și 16:00, la numărul de telefon 0248/636 535.
Cetățenii care au solicitat colectarea vor depune deșeurile vegetale într-un loc accesibil, în dreptul proprietății, în data comunicată de dispecerul care preia comanda, iar operatorul Salubritate 2000 S.A. va ridica și transporta deșeurile, în ziua stabilită.
Deșeurile vegetale care depășesc cantitățile menționate mai sus se vor colecta contra cost.
Asociațiile de proprietari care generează resturi vegetale ca urmare a curățeniei în zona de spațiu verde aferentă asociației sunt rugate să solicite colectarea acestora la dispeceratul societății Salpitflor Green S.A., de luni până vineri, de la 08:00 la 16:00, la numărul de telefon 0248 217050.
Din categoria deșeurilor vegetale care pot fi predate fac parte: frunzele, crengile și nuielele mărunțite, florile, iarba, resturile rezultate din tunderea gardului viu.
Deșeurile vegetale mărunte, precum iarba, frunzele, resturile rezultate din tunderea gardului viu vor fi depozitate în saci, iar crengile vor fi legate în snopi și tăiate la dimensiuni de 1-1,5 m”, transmite societatea.
Salubritate mai transmite că deșeurile vegetale care nu vor fi depozitate în saci sau legate în snopi nu vor fi ridicate.
Detalii, la numărul de telefon 0248 217050.
Foto: Descriptiv