New Profesional Consult 930 x 122

cartiere

Pitești. Parcări supraterane în fiecare cartier!

Pitești. Parcări supraterane în fiecare cartier!

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

Autoritățile locale, în frunte cu edilul Cristian Gentea, au avut în această după-amiază o nouă întâlnire cu piteștenii.

De această dată, activitatea a fost în zona Nord, la Școala Gimnazială nr. 14 „Alexandru Davila” din Pitești.

Citiți și: Pitești. 99%, o parte din Pădurea Trivale va fi pădure-parc

Primarul a abordat și un subiect de maxim interes, anticipând întrebările cetățenilor.

Este vorba despre problema locurilor de parcare. Așa cum se știe, zona Nord este una dintre cele mai aglomerate din oraș.

Pitești. Parcări supraterane în fiecare cartier!

Care este soluția găsită de autorități și ce a declarat primarul:

„Încercăm să facem prin parteneriat public – privat câte o parcare supraterană în fiecare cartier.

O să stăm, de vorbă pe tema asta și cred că altă soluție în toate zonele orașului nu este.

(…) Rezolvăm problema în felul acesta”, a declarat Cristian Gentea.

Mai multe detalii, în video de mai jos:

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

11 comentarii

  • Vasile arid spune:

    asta acum, de la anu … nu mai zice nimeni nimic, ba ca nu se poate , ba ca nu sunt bani..
    Nea Cristi lasa dreaq vrajeala, daca faci o parcare de genu fa si o hcl pt astia care tin masina in fata blocului nemiscata cate o luna doua si aia sa o duca acolo in parcare, ca eu care vin cu bagaje, plase zilnic cu masina sa am loc cat mai aproape de scara sa intru si totodata misc si masina destul de des. la majoritatea blocurilor sunt pensionari fara nevoie de masina dar cu masina si semn de handicapat dar ei nu misca vere masinile, le tin degeaba si ocupa locuri importante din fata scarilor care altora ne-ar fi utile.

  • Cezar spune:

    Aha, vad ca Administratia Municipiului Pitesti lucreaza pe calendarul vechi. La ei nu a trecut 1 Aprilie, abia soseste! 🙂

  • Moisa Gratiela spune:

    Bine punctat.sunt si locatari care au doua masini , dar circula doar cu una si pe cea de a 2 a o tine in parcare pe post de loc de depozitare in dreptul scarii ca sa o vada cand pleca de acasa

  • Ionut spune:

    Degeaba faci parcări suprapuse ca românul e comod și vrea să parcheze în fața scării nu cumva sa meargă 50 m pe jos ca obosește copilul. Uitați-vă la școli ca îi duc pe copii până în banca de mânuță până la 18 ani. Așa ca încearcă să faci altceva cu bani ca lupta cu românul e grea, orice ai face el găsește ceva ce nu îi convine. În centru sunt parcări cu plată și nu intră în ele,mai bine se plimbă 15 min până găsește un loc aproape. Lipsa multă de educație în țară asta

  • Enea Dragos spune:

    Am fost prezent la ședința,imediat dupa aceasta declarație am întrebat ce soluție are pt cei care locuiesc in L-uri in ceea ce privește lipsa locurilor de parcare, va rog sa difuzați răspunsul la aceasta intrebare.
    NU EXISTA SOLUȚIE
    Deci despre ce vorbim?

  • George spune:

    Goange ca sa faca bani pentru partid. Ia uitati-ve pe Smeurei sa vedeti traficul. Ca sapa unul o groapa sa faca un bloc si ii sta escavatorul in strada. Bani pentru granguri si necazuri pentru noi. Încă unul care face bloc cat toata suprafata.

  • Moldoveanu Vicentiu spune:

    Poate si subterane, nu numai supraterane…dar asta, in campania urmatoare. Pina atunci, studii fe zabilitate, proiecte, gasire buget,…..deci mai e timp.

  • Maria spune:

    Ce solutie aveti pentru Centru ? Ati luat tot ce se putea din parcarea Blocului Mobilux , 10 etaje x 3 scari x 40 apartamente plus cei care lucreaza la parterul blocului: Posta, magazine etc stiti prea bine.
    Dupa ce ca ne ingramadim noi, locatarii si angajatii firmelor de la parter in cativa metrii patrati , mai vin si angajatii BRD , ca deh la ei e cu plata .
    Sunteti un primar care nu aveti respect fata de drepturile noastre si nu contribuiti cu nimic la schimbarea fetei acestui oras, si aici ma refer la blocurile cu aspect ponosit fix in centrul orasului.
    Pentru ele nu se gasesc bani doar pentru renovarea Primariei , a Consiliului si Muzeelor.
    Nu aveti cunosterea necesara sau nu doriti sa formati o echipa de oameni competenti care sa atraga fonduri
    pentru reabilitarea blocurilor, in folosul celor care le locuiesc. Sa gasiti solutii impreuna cu Asociatiile de liocatari ! Sunteti inconjurat de oameni cu mentalitate de ,, leafa merge iar noi plimbam hartii” sau ce afaceri putem face cu banii publici, banii cetatenilor!
    Sa ne faceti parcare la Mobilux !

  • Gabi spune:

    Bani publici si fonduri nerambursabile cheltuiti cu lopata doar pe lucrari si „investitii” si ” proiecte” fara o utilitate certa si imediata pt pitesteni. si fara o trasabilitate transparenta a fondurilor. Si multe, multe blocuri si unitati comerciale care sigur vor ridica nivelul de trai. Sa nu uitam de invazia semafoarelor, statii de autobuz galactice si sensuri unice fara sens. Administratia smechereasca a acestui oras a fost ridicata la rang de arta in acest mandat. Sictir!

  • GEO spune:

    Am fost acasă,în Pitești,după 4 ani stați în străinătate…Locul de parcare este un STRES incredibil pentru piteșteni,atât acolo unde locuiești cât și-n oras !! Primăria a închiriat tot ceea ce era de închiriat în zona blocurilor,fără a face măcar un loc pentru vizitatori…Îți vine un neam de undeva,nu are unde parca mașină,incredibili edili,iar Piteștiului deja are aspect de târgușor,ceea ce era odată ,deci nu este urma de evoluție,din contră…

  • Mișu Fotino spune:

    Să ne fie învățare de minte! În ziua votului mergem la grătare să mâncăm mici și ceafă.
    Ce votăm sau nu votăm aia avem!
    Cât despre cei care vor parcare la scară, ce să zic? Aveți grijă să nu scadă burtica!
    Chiar sunt curios cine va câștiga alegerile locale? Dumneavoastră nu?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90