SMART KIDS 930X122

adp

FIRMĂ DIN BASCOV, CONTRACT PENTRU LOCURI DE JOACĂ DIN PITEȘTI

Firmă din Bascov, contract pentru locuri de joacă din Pitești. Licitaţia organizată de Administraţia Domeniului Public (ADP) Piteşti pentru modernizarea unor locuri de joacă din municipiu a fost finalizată.

Citiți și: Pitești. Noi locuri de joacă pentru copii

A avut câștig de cauză DFS Center Grup din comuna argeșeană Bascov, contractul fiind de 2.100.000 de lei. Este aceeaşi firmă care a modernizat şi alte locuri de joacă din Piteşti în anii trecuţi.

De această dată, sunt vizate următoarele locuri de joacă: de la blocurile 25-30 de pe strada Craiovei, de la blocul B2 din Prundu, de la blocul H4 de pe strada Burebista din Războieni, de la blocurile B15, B16 şi B17 din Banat, de la blocul C18 de pe strada Nicolae Teohari, de la blocul E1 din zona Nord, de la blocul P10 de pe strada Eremia Grigorescu şi de la blocul T7 de pe strada Baloteşti.

Citiți și: Comisia de Circulație Pitești: De astăzi, nouă modificare în traficul din oraș

Termenele de execuție urmează să fie anunțate.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90