930 x122 grota rece

cartiere

Două cartiere piteștene, în transformare

Două cartiere piteștene, în transformare

Citiți și: Pitești. Parcări supraterane în fiecare cartier!

Cartierele Prundu și Tudor Vladimirescu au avut parte de o serie de transformări pozitive.

Astfel, strada Basarabiei se reabilitează, la fel și parcarea din zonă, dar și locul de joacă de la Saligny.

Citiți și: Primarul Piteștiului, vizită prin cartiere

Lucrări se demarează acum și la parcările unor blocuri, iar sala de sport de la Școala nr. 7 este finalizată.

Și sala de sport a Școlii nr. 8 beneficiază acum de renovări și vor fi demarate și alte proiecte mult așteptate de locuitorii din zonă.

Primarul Piteștiului a transmis un mesaj oficial, referitor la stadiul lucrărilor:

Două cartiere piteștene, în transformare

,,Întâlnirile cu asociațiile de proprietari au continuat, în atenție fiind zonele Prundu și Tudor Vladimirescu.

Cei prezenți au înțeles dorința noastră: preluăm problemele și facem tot posibilul pentru a le rezolva!

Iar veștile pentru Prundu și Tudor Vladimirescu au fost foarte bune: s-a descongestionat traficul la Lânăriei, se reabilitează strada Basarabiei, parcare și loc de joacă la Saligny, parcări la P10-P11, B8, P7-P8, sala de sport de la Școala 7 este gata (aici începe și grădinița), sala de sport la Școala 8 este aproape gata, încep lucrările pentru bazinul didactic la Nenițescu, dar și pentru creșă, începe proiectul cu pistele de biciclete pe Basarabiei, Prundu și Lânăriei, urmează să dăm drumul și la terenul de sport de pe bugetare participativă.

Iar lista este și mai lungă!

Deci, s-a muncit mult! Iar ce am promis s-a realizat!

Suntem conștienți, mai sunt lucruri de făcut, suntem atenți și la acestea!

În plus, am notat și alte sesizări, le vom rezolva!

Continuăm întâlnirile cu asociațiile de proprietari, iar apoi urmează discuțiile cu piteșteni în toate zonele Piteștiului!”, notează edilul pe pagina proprie de Facebook.

Sursă foto: Facebook

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Maria spune:

    cartier Gavana zona Rolast DNA bloc S7 ,pentru primărie nu existam decât la impozit!?!

  • Eugen spune:

    acest primar este o rușine pentru piteșteni, a distrus spatiile verzi din strada Basarabiei și a făcut parcări pentru Arena Pitești, și tu vi și spui despre transformările „Pozitive” ??? Toți copiii acestui oraș ii trimiți in Lunca Argeșului ??? O logică a direcționării fondurilor din impozite către interese care care sunt suspecte. Unde sunt cei de la mediu ???? Eu locuiesc pe Basarabiei și acest minunat primar nu a venit niciodată să discute cu cetatenii din zona!!!!! Nu-l mai elogiați, că este suspicios. Dar o sa vina alegerile și lumea deja s- a convins de interesul de grup care lucrează din umbra, împotriva acestui oraș frumos. RUSINEE !!!

  • Minca marian spune:

    eugen lunca Argeșului este o locatie de vis pacat ca nu ne putem teleporta sa ajungem acolo.ca am uitat sa mergem pe jos sau cu autobuzul .despre zona verde de la sala polivalenta trebuia spus ca era o zona plina de balarii.iar primarul gentea nu va cadea in genunchi la nimeni sa il aleaga a fost un elev care pentru el nu a existat decat nota 10 indiferent de nivelul unde a studiat sa publici un numar atat de mare de carti stintifice si sa vina uni sa il traga la raspundere ca nu a facut nu stiu ce chiar este deranjant pentru el daca nu iti convine candideaza tu la functia de primar si se rezolva toate problemele

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90