Donaris 930 x 122

cartiere

POSIBIL PERICOL LA CENTRALELE TERMICE DIN CARTIERE

Posibil pericol la centralele termice din cartiere. Autorităţile locale piteștene sunt îngrijorate în ceea ce priveşte siguranţa structurilor de susţinere a coşurilor de fum la unele dintre centralele termice de cartier construite în ultimii ani.

Citiți și: Pitești. Parcări supraterane în fiecare cartier!

Prin urmare, municipalitatea a lansat o licitaţie pentru achiziţionarea unor servicii de expertizare tehnică a structurilor metalice de susţinere a coşurilor de fum. Dacă, în urma expertizelor, vor fi semnalate probleme, se vor face lucrări de reabilitare şi consolidare.

Expertizele vizează în această fază centralele termice 403, 406, 507, 517, 521, 711, 806, 809, 716 şi 1005. Valoarea estimată a lucrărilor de expertizare se ridică la 35.000 de lei, fără TVA.

Citiți și: Data la care dispar centralele de apartament din România!

Centralele termice de cartier au fost construite ca alternativă la vechile mari centrale termice, care erau depăşite tehnologic şi energofage.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90