New Profesional Consult 930 x 122

câini fără stăpân

APEL OFICIAL CĂTRE PITEȘTENII DIN CARTIERE

Apel oficial către piteștenii din cartiere. Nu mai puțin de 1.171 de câini fără stăpân au fost capturați în municipiul Pitești de la începutul anului și până în prezent.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Potrivit Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului (SPEP) Pitești, animalele au fost prinse „în urma monitorizării zilnice a zonelor de risc – cartierele limitrofe, dar și în urma sesizărilor telefonice și scrise ale cetățenilor din diferite cartiere ale municipiului”.

Prin serviciul de acarisaj al SPEP, maidanezii capturați au fost duși la adăpost, deparazitați și sterilizați. De asemenea, le-au fost puse microcipuri.

Citiți și: Veste mult așteptată pentru piteșteni! Se rezolvă o veche problemă a locuitorilor

În condițiile în care numărul maidanezilor a crescut în ultimul an, municipalitatea face un nou apel către piteșteni: „Revenim cu solicitarea de a nu hrăni câinii fără stăpân, această acțiune favorizând reproducerea sporită, cât și formarea haitelor”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA