EcoMoto 930×122

cj arges

Licitație crucială în Argeș. Se va decide

Licitație crucială în Argeș. Se va decide. Consiliul Județean Argeș lansează licitație pentru transportul public

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Vineri, 22 decembrie 2023, Consiliul Județean Argeș a anunțat licitația pentru delegarea gestiunii serviciului public de transport persoane prin curse regulate în județ.

Operatorii economici interesați au posibilitatea de a solicita clarificări sau informații suplimentare privind documentația de atribuire.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

Aceste solicitări pot fi depuse până la termenul de 24 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Astfel încât, răspunsurile să fie transmise cu 15 zile înainte de termenul final.

Data limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este stabilită pentru 31 ianuarie 2024, ora 15:00, aplicându-se pentru toate loturile disponibile în cadrul licitației.

Criteriile de atribuire ale contractului pun accent pe mai multe aspecte cheie: prețul ofertei (28%), vechimea medie a parcului de autobuze (26%), clasificarea autobuzelor (19%) și norma de poluare a autobuzului (12%).

Alte elemente considerate includ dotarea cu instalație de aer condiționat, utilizarea de combustibili fosili și capacitatea de transport.

Pentru a participa, operatorii economici (individual sau în asociere) trebuie să demonstreze o experiență de cel puțin trei ani în serviciul de transport persoane. Contractul este structurat în 8 loturi, fiecare cuprinzând mai multe trasee.

Licitație crucială în Argeș. Se va decide

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Popescu Ion spune:

    Le doresc succes viitorilor câștigători.
    Sunt un utilizator frecvent al serviciilor dv.; as avea și eu o propunere pentru îmbunătățirea acestui serviciu și anume:
    1. Sa se afișeze în fiecare stație programul de lucru actualizat cu mijlocul de transport și ora de plecare.
    2. La plecarea sau sosirea din Pitești sa se țină coreleze cu mersul terenurilor pe cât posibil.
    Vă mulțumesc.

  • Doru spune:

    As dori sa stiu .Cand se asfalteaza drumul UDA-moraresti este din cale afară de rau.
    Chiar nu se vrea????!!! Chiar nu mai inteleg va spun sincer NIMIC..este dezastruos?????!!!!

  • Angela IOON spune:

    unde sunt interese vor fii asfaltate toate rutele de interes , restul rămân așa .
    singura soluție ai sa te muti pe.ruta de.licitatie .
    trăiască corupția .
    apropo : poate cineva sa filmeze valiza ?

  • Petrescu Elena spune:

    Poate se va ține cont si de faptul că sunt multe persoane care au servici dar nu au mașini propietate personală si depind de transportul in comun .Sunt zile când nu au cu ce sa vină acasă se la muncă pentru că nu se efectuează curse .la anumite ore sau dupa anumite ore .Chiar daca sunt pentru unii zile de sarbatoare ,sa se tina cont ca lumea are diferite probleme dar nu are cu ce sa circule pentru ca de multe ori la animite ore ttransportul in comun este inexistent .Un exemplu ar fi ruta Vernesti -Curtea de Arges ,si se stie bine ca dupa ora 14 nu se mai efectueaza curse în nici un sens .Nu mai spun ca atunci cind sunt cursuri la scoli,de fiecare data microbuzele sunt foarte aglomerate si ramân mulți oameni prin stații .Motivul fiind spus de soferi e faptul ca firma respectiva nu are masini destule pentru ca timpul de asteptare in statie sa fie mai mic .Sau nu sunt destui soferi . Sau poate ca e doar o bataie de joc la adresa oamenilor ,pentru ca nu li se asigura un transport in comun civilizat. E multă nepasare din partea autoritaților sau a firmelor respective de transport care deservesc in acest județ

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90