EcoMoto 930×122

crisitan gentea

Argeșul, în prime-time la nivel național!

În câteva minute, de la ora 21, pe postul național Realitatea TV, județul Argeș se va afla în prime-time.

Citiți și: Pitești. Parcări supraterane în fiecare cartier!

În cadrul emisiunii „Cu drag, despre România!” vor fi promovate mai multe aspecte ce țin de județul Argeș.

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, soția regretatului Nicolae Dobrin, Gica Dobrin, și cunoscuta sportivă argeșeană Denisa Dragomir se vor afla în platoul emisiunii.

Citiți și: Surpriză de proporții în centrul Piteștiului!

Alături de ei, vor fi prezenți și artiști ai Filarmonicii Pitești.

Cu toții vor vorbi și povesti cu drag despre Pitești, Argeș și valorile județului nostru.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

8 comentarii

  • Valorosu' spune:

    Daaaa….e plin de valori…dă pe afară!!!

  • Ioan spune:

    Acest personaj, primarul Piteștiului” face ” totul bine pentru aceasta urbe”. Ar trebui sa se ocupe de lucruri serioase, de cultura, de construirea unui spital, nu de sensuri unice și de mastodonți „Arena Pitești” care sunt energofagi și nu aduc nicio plus valoare acestui oraș. Rușine !!!!!! Aceptul pentru cheltuirea banului public cine îl dă ???? Poate cândva a o sa de-a socoteala, să gândească și aceasta probabiltste.

  • Anonim spune:

    Sigur Gentea va spune despre semafoare !

  • Sorin spune:

    Ce medalie a luat și acest mult iubitul conducător, ce mari a făcut în oraș,sau poate se duce pe post de șist vocal,oare e și cu politia loca după el?

  • Sorin spune:

    Videanu a fost primarul bordura asta e primarul semafor.

  • oaianeagra spune:

    Denisa Dragomir chiar e in carti, dar restul? Restul ce valori sunt?

  • Vio spune:

    Pai cu cd te încurca mai pe tine Pitești Arena mai Ioane este un lucru foarte bun Piteștiului

  • Geo spune:

    Dezastru făcut de deciziile lu i Gentea în cartierul Frații Golesti: – distrugerea singurului parc, distrugerea liziera de verdeață și copaci ornamentali, distrugerea aleei din fata SC nr 8, betonarea excesiva a zonei aglomerarea urbana ce se se va crea prin pasarela peste cea ferata din TV .și totul pentru construcția unui mall. Construcția de blocur care nu au niciun spațiu verde deși în PUZ ul de aprobare și pe hârtie figurează. Pitestiul de 20 de ani nu are un.plan de urbanism. Au existat 2 tentative, dar au eșuat sub interesul financiar al.constructorilor și funcționarilor șpăgari. Avem cel mai betonat oraș.. Unde este reacția societății la aceste distrugeri?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3