New Profesional Consult 930 x 122

copii

„Invazie” în Primărie: Au „cucerit” instituția!

„Invazie” în Primărie: Au „cucerit” instituția!

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Pitești, 18 decembrie 2023

O zi specială la Primăria Pitești! Edilul Cristian Gentea a avut plăcerea de a întâmpina un grup de elevi entuziaști din școlile gimnaziale „Mircea cel Bătrân” și „Tudor Vladimirescu”.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

În cadrul programului „Școala altfel”, copiii au avut ocazia unică de a explora clădirea primăriei, inclusiv sala de consiliu și cabinetul primarului.

Salvare miraculoasă! A avut zile!

A fost  o zi plină de descoperiri și învățare.

Mașină răsturnată lângă Mioveni!

Vizita a reprezentat o oportunitate deosebită pentru tinerii elevi de a se familiariza cu administrația locală și de a înțelege mai bine funcționarea unei primării.

2.000 de lei gratis de la stat!

Cu curiozitate și entuziasm, copiii au pus întrebări  și au discutat despre diverse aspecte ale vieții orașului.

Aceștia au avut curiozități despre locurile de joacă, terenurile de sport, parcurile și transportul public.

Primarul a fost impresionat de creativitatea și prospețimea ideilor aduse de tinerii vizitatori, evidențiind importanța dezvoltării abilităților sociale și a învățării prin experiență.

„Am fost mișcat să văd cât de mult își apreciază orașul acești tineri”, a afirmat primarul, subliniind valoarea unui astfel de schimb de idei între generații.

Evenimentul a oferit nu doar o lecție practică despre administrația locală, dar a fost și un prilej de a celebra spiritul comunitar și implicarea civică a tinerilor.

Astfel de inițiative consolidează legătura dintre administrația locală și cetățeni, încurajând participarea activă și înțelegerea proceselor administrative.

Vizita a fost încheiată cu urări calde de „Sărbători fericite!” din partea elevilor.

Tragedie în Argeș. Le-a ars casa în toiul iernii

Aceștia au adus un zâmbet tuturor celor prezenți, reamintind importanța comunității și a educației în construirea unui viitor mai bun pentru Pitești.

„Invazie” în Primărie: Au „cucerit” instituția!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3