SMART KIDS 930X122

dacia jogger

uzina-dacia-sectia-asambl

Primul hibrid din gama Dacia va fi produs la Mioveni

Dacia lansează un nou model de familie. Jogger, primul hibrid din gama Dacia, va fi lansat oficial pe 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto de la Munchen și va fi produs începând cu finalul acestui an la Mioveni.

Citiți și: Primarul Ion Georgescu, anunț uriaș pentru locuitorii din Mioveni!

Dacia Jogger preia atribute aparținând a trei categorii diferite de modele : lungimea unui break, spațiul interior al unui monovolum și liniile unui SUV.

Citiți și: Concurs de pescuit la Mioveni! Viceprimarul, captură impresionantă!

Potrivit Mediafax, prețul său de pornire va fi de 15.000 de euro cu TVA. Astfel, Jogger va fi cel mai scump model Dacia de până acum, cu cel mai ridicat preț de pornire. Ca o comparație, Duster pleacă de la 14.100 de euro.

Jogger este al patrulea pilon al strategiei produs a mărcii Dacia. După micul vehicul urban 100% electric (Spring), hatch-back-ul Sandero și SUV-ul Duster, Dacia oferă o nouă surpriză în segmentul vehiculelor de familie de până la 7 locuri. Această lansare se înscrie în cadrul reînnoirii gamei Dacia, care va fi completată de alte două modele până în 2025.

Deschiderea comenzilor este prevăzută pentru noiembrie 2021 în 30 de țări, în principal din Europa, dar și în Turcia și Israel. Dacia Jogger va ajunge în showroom-uri începând din februarie 2022.

Foto principal: descriptiv

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3