930X122 MAIA

dacia

Dacia anunţă un nou model de vehicul. „Este polivalent, inclasabil”

Dacia anunţă un nou model de vehicul „polivalent”, în versiuni cu 5 și cu 7 locuri. Este vorba despre Dacia Jogger pe care producătorul îl prezintă drept vehicul de familie accesibil.

Citiți și: Un motor aflat și în dotarea modelelor Dacia trimite Renault în instanță

„Jogger este al patrulea pilon al strategiei produs a mărcii Dacia. După micul vehicul urban 100% electric (Spring), hatch-back-ul Sandero și SUV-ul Duster, Dacia oferă o nouă surpriză în segmentul vehiculelor de familie de până la 7 locuri. Această lansare se înscrie în cadrul reînnoirii gamei Dacia, care va fi completată de alte două modele până în 2025.

 

Citiți și: Toate mașinile Dacia adoptă noua identitate a mărcii

 

Vehicul polivalent, Dacia Jogger preia atribute aparținând a trei categorii diferite de modele : lungimea unui break, spațiul interior al unui monovolum și liniile unui SUV. Jogger este așadar « inclasabil ». Ca vehicul destinat familiilor, el oferă cel mai bun raport preț/spațiu interior din categorie, în timp ce numeroasele posibilități de utilizare îi subliniază caracterul polivalent”, a transmis Dacia într-un comunicat.

 

 

DISPONIBILITATE

Dacia Jogger este disponibil încă de la lansare cu două motorizări: noul motor pe benzină TCe 110 și motorul ECO-G 100. Dacia este singurul constructor care propune, sub denumirea ECO-G, o gamă completă de autoturisme echipate cu motoare cu alimentare mixtă benzină/GPL.

Oferta de motorizări va fi completată de o versiune hibridă în 2023. Dacia Jogger va deveni astfel cel mai accesibil model hibrid cu 7 locuri de pe piață!

 

 

Deschiderea comenzilor este prevăzută pentru noiembrie 2021 în 30 de țări, în principal din Europa, dar și în Turcia și Israel. Dacia Jogger va ajunge în showroom-uri începând din februarie 2022.

„Cu Jogger, Dacia reinventează vehiculul de familie cu până la 7 locuri. Acest nou model polivalent ilustrează poziționarea mărcii prin vocația sa de vehicul destinat ieșirilor în natură, mereu pregătit pentru aventură. El demonstrează totodată angajamentul Dacia de a face mobilitatea accesibilă chiar și pentru familiile numeroase. Dacia Jogger va fi și primul model hibrid al mărcii Dacia, pentru că mobilitatea, atât în oraș cât și la drum lung, trebuie să fie posibilă pentru toți”, precizează Denis Le Vot, Director General Dacia.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3