930 x122 grota rece

dacia

Dacia lansează un nou model!

Dacia lansează un nou model de familie, cu șapte locuri, polivalent, care va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment digital live în data de 3 septembrie. Se va numi Dacia Jogger, un nume simplu și cu sonoritate internațională.

Citiți și: O surpriză mare de la Dacia!

Evocând sportul, natura și energia pozitivă, Dacia Jogger se poziționează ca un vehicul de familie perfect adaptat ieșirilor în aer liber. Jogger reflectă spiritul pragmatic și autentic al mărcii Dacia și mediul „outdoor” al noii identități de marcă. Dacia Jogger va fi prezentată publicului larg în data de 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto de la Munchen.

UN MODEL DE FAMILIE VERSATIL CU PÂNĂ LA 7 LOCURI

Disponibil în două configurații, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în periplurile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii.
Cu spiritul pragmatic care o caracterizează, Dacia propune un vehicul care le permite clienților să profite de plăcerile simple ale vieții alături de cei apropiați.

UN NUME CE EVOCĂ DINAMISM

Jogger este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă. Sufixul „er”, pe care îl regăsim deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia, aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robustețea unui partener de drum ideal în viața de zi cu zi.

Citiți și: Incredibil ce se întâmplă la Dacia!

GATA DE START LA SALONUL INTERNAȚIONAL AUTO DE LA MUNCHEN

Dacia va dezvălui noul model, Jogger, în data de 3 septembrie, la ora 11:00 (ora României) în cadrul unui eveniment 100% digital.

Pe 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezența lui Denis Le Vot, Director General Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg. Noutățile Dacia la IAA Munchen vor putea fi urmărite de la distanță pe platforma Dacia events.dacia.com.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90