930 pe 122 COSTACHE

politia

PRODUSE EXPIRATE LA UN MAGAZIN DIN ARGEȘ

Produse expirate la un magazin din Argeș. Polițiștii au făcut un control la o societate comercială cu punct de lucru în orașul Ștefănești. Este vorba despre un magazin alimentar, S.C. Petrovai Vasile și Valeriu SRL.

Citiți și: Să nu faceți ca ea! Gestul pentru care o tânără argeșeancă a fost reținută

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, au fost găsite la vânzare produse alimentare care aveau termenul de valabilitate expirat sau fără documente de comercializare.

Reprezentantul societății comerciale a fost amendat cu 2.000 de lei. De asemenea, produsele expirate, în valoare de 120 de lei, au fost confiscate în vederea distrugerii. În plus, a fost confiscată suma de 75 de lei, reprezentând contravaloarea produselor fără documente legale de proveniență.

Citiți și: Argeș. Tânăr, gest penal în toiul nopții

Totodată, societatea a fost sancționată și cu o amendă de 100 de lei, întrucât nu deținea aviz pentru programul de funcționare, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș. (Foto: descriptiv) 

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90