SMART KIDS 930X122

liceu

Profesor întins pe catedră în timpul orei. Dialog halucinant cu o elevă: ”Şi unde să-mi faci masaj?”

Dup ce ieri, ePitești.ro a făcut public scandalul de la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni, Argeș, acolo unde mai mulți elevi s-au încăierat și s-au luat la bătaie pe holul instituției (Subiectul pe larg, AICI –Argeș. 3 tineri reținuți în această seară de polițiști! Aceștia s-au bătut la liceu), astăzi, noi imagini revoltătoare apar în mediul online, cu privire la o situație la fel de șocantă. De această dată este vorba despre un liceu din județul Vâlcea. Alt liceu, aceeași debandadă!

Citiți și: Schimbare radicală privind admiterea la liceu! „E scandalos!”

Un profesor a fost filmat stând întins pe catedră în timpul orei și mai mulți elevii făceau tumbe prin clasă.

Citiți și: S-a surpat drumul către Mănăstirea Frăsinei

Potrivit Ziarul de Vâlcea, scenele s-au petrecut la Colegiul National “Mircea cel Bătrân“ din Râmnicu Vâlcea, în timpul orelor de fizică.

Într-una dintre înregistrările video se aude cum una dintre eleve se oferă chiar să-i facă un masaj dascălului. Rapid, dialogul dintre cei doi devine destul de halucinant: „Domnul, vreţi să vă facem un masaj? / ​Voi vreţi să mă omorâţi! / Nu, nu! Doamne fereşte! / Te pricepi? / Şi unde să-mi faci? / Hei, pe spate! La coloană!”.

Profesorul ar fi destul de apreciat în municipiu, însă s-ar apropia de pensionare, scriu jurnaliștii de la Ziarul de Vâlcea.

Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Vâlcea a declarat pentru sursa citată că va trimite la colegiu o echipă de inspectori în verificare.

Sursă foto: captură video YouTube Tiberiu Pirnau

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3