Donaris 930 x 122

liceu

Profesor întins pe catedră în timpul orei. Dialog halucinant cu o elevă: ”Şi unde să-mi faci masaj?”

Dup ce ieri, ePitești.ro a făcut public scandalul de la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni, Argeș, acolo unde mai mulți elevi s-au încăierat și s-au luat la bătaie pe holul instituției (Subiectul pe larg, AICI –Argeș. 3 tineri reținuți în această seară de polițiști! Aceștia s-au bătut la liceu), astăzi, noi imagini revoltătoare apar în mediul online, cu privire la o situație la fel de șocantă. De această dată este vorba despre un liceu din județul Vâlcea. Alt liceu, aceeași debandadă!

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

Un profesor a fost filmat stând întins pe catedră în timpul orei și mai mulți elevii făceau tumbe prin clasă.

Citiți și: Argeș. La școală, ca la bar! Elevi prinși fumând într-o unitate de învățământ

Potrivit Ziarul de Vâlcea, scenele s-au petrecut la Colegiul National “Mircea cel Bătrân“ din Râmnicu Vâlcea, în timpul orelor de fizică.

Într-una dintre înregistrările video se aude cum una dintre eleve se oferă chiar să-i facă un masaj dascălului. Rapid, dialogul dintre cei doi devine destul de halucinant: „Domnul, vreţi să vă facem un masaj? / ​Voi vreţi să mă omorâţi! / Nu, nu! Doamne fereşte! / Te pricepi? / Şi unde să-mi faci? / Hei, pe spate! La coloană!”.

Profesorul ar fi destul de apreciat în municipiu, însă s-ar apropia de pensionare, scriu jurnaliștii de la Ziarul de Vâlcea.

Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Vâlcea a declarat pentru sursa citată că va trimite la colegiu o echipă de inspectori în verificare.

Sursă foto: captură video YouTube Tiberiu Pirnau

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3