NOR CURIER 930X122

camera deputatilor

PROIECT: TICHETELE DE MASĂ, SCHIMBARE IMPORTANTĂ

Proiect: Tichetele de masă, schimbare importantă. Valoarea tichetului de masă s-ar putea mări, potrivit unei inițiative legislative care a fost depusă în Parlament de mai mulţi deputaţi PSD, scrie Digi24.

Citiți și: Se schimbă tot! Permis de conducere de la 17 ani în România

Potrivit proiectului, valorea nominală maximă a unui tichet de masă ar urma să crească de la 15 la 20 de lei.

„Valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăşi suma de 20 de lei la data aplicării prevederilor acestei legi. Prevederile legii intră în vigoare în data de 1 a lunii următoare celei în care legea se publică în Monitorul Oficial”, prevede textul iniţiativei legislative semnate de deputaţii PSD Valeriu Steriu, Liviu-Ioan Balint, Dumitru Gherman, Violeta Răduş şi Ioan Terea, arată sursa citată.

Citiți și: Admitere la liceu fără examen

Conform inițiativei legislative, „valoarea actuală nominală a unui tichet de masă este de 15,18 lei (înainte de impozitare) şi nu e suficientă pentru a cumpăra o masă de prânz, în condiţiile în care valoarea medie a unei mese de prânz este de 21,40 de lei”.

Proiectul va intra mai întâi în dezbaterea Senatului, Camera Deputaţilor fiind for decizional. Mai multe detalii despre proiect, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90