930×122 CAPRA 5

mihai cotet

Pitești: Propunerea ilogică a lui Coteț! Decizie de ultim moment

Update, ora 16:00: Deși au existat discuții în contradictoriu în legătură cu implementarea unui program pentru comercianții de pe strada Războieni, nu s-a adoptat nicio decizie în acest sens.

Citiți și: Coteț, „gând rău” pentru Gentea. Iar Gorghiu „avertizează” jurnaliștii la conferință

Pitești: Propunerea ilogică a lui Coteț! Decizie de ultim moment.

În aceste momente se desfășoară cea de-a doua ședință din luna februarie a Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Pitești.

Citiți și: PNL Pitești. După Tofan, Coteț a luat-o la ochi și pe Ana Stan

Conform unor surse ePitești, punctul referitor la solicitarea consilierului local din partea PNL, Mihai Coteț (Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Propunere bulversantă a consilierului Coteț pentru o stradă foarte aglomerată) a fost retras de pe ordinea de zi.

În cadrul ședinței Comisiei de Circulație Pitești există însă discuții aprinse cu privire la programul comercianților din zona cu pricina, adică de pe strada Războieni, tronsonul cuprins între strada Banat și strada Nicolae Dobrin.

Mai exact, se cere un anumit program pentru cei care au afaceri în zonă pentru a-și putea desfășura activitatea, cum ar fi descărcarea mărfurilor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90