NOR CURIER 930X122

publitrans

Publitrans a făcut anunțul mult așteptat! Transport metropolitan pentru două localități

Publitrans a făcut anunțul mult așteptat! Transport metropolitan pentru două localități

Citiți și: Pitești: Schimbare majoră anunțată de Publitrans, ACUM!

Două comune din Argeș vor beneficia de transport metropolitan!

Liniile metropolitane M10 și M10B, care vor deservi comuna Moșoaia, precum și linia metropolitană M18, care deservește comuna Căteasca, devin funcționale!

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești împreună cu Operatorul regional Publitrans 2000 aduc la cunoștința publicului călător că, începând cu data de 15 mai 2024, cele 3 linii metropolitane menționate se alătură celor 10 deja funcționale, satisfăcând astfel nevoia de mobilitate a locuitorilor comunelor Moșoaia și Căteasca, dar și a celor din municipiul Pitești și din celelalte localități membre ale ADITPP, anunță municipalitatea.

Traseul liniei M10 va fi următorul:

– Pitești Cap linie Trivale I, Market Penny, Market Livana, Calea Drăgășani (Smeura), Smeura Biserică, Hințești, Dealul Viei, Tîrdești, Biserică Primăria veche, Primăria Moșoaia, Cap linie Moșoaia.

Traseul liniei M10B va fi următorul:

– Cap Linie Trivale, Grădina Zoologică, Intersecție DJ 703E, Aleea Marghiolilor, Moșoaia Ciocănăi Cap Linie.

Traseul liniei M18 (circuit) va fi următorul:

Publitrans a făcut anunțul mult așteptat! Transport metropolitan pentru două localități

 – Gară Sud, Universitate Pitești,  Depou CFR, Prundu Complex II, Prundu Complex I, Registrul Auto Roman, AD Paneuro, Recea Școală, Recea Islaz, Catanele Tineretului, Catanele Intersecție, Catanele Biserică, UKS, Coșeri Intersecție, Cireșu Verigă, Cireșu Școală, Siliștea Micu, Siliștea Centru, Cireșu Școală, Cireșu Verigă, Coșeri Intersecție, Căteasca Școala Zamfirescu, Căteasca Poliție, Căteasca Primărie, Căteasca Școala Zamfirescu, UKS, Catanele Biserică, Catanele Intersecție, Catanele Tineretului, Recea Islaz, Recea Școală, AD Paneuro, Supernova Pitești, Prundu Complex I, Prundu Complex II , Depou CFR, Școala Generală nr. 8, Gară Sud.

Transportul se va efectua cu mijloace de transport noi și moderne, dotate cu sisteme de climatizare și informare călători, având camere de supraveghere video și fiind adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități.

Programul va fi afișat în toate stațiile de parcurs.

Acesta poate fi accesat prin intermediul site-ului publitrans2000.ro, cât și prin utilizarea butonului de planificare a călătoriei prin Google Maps.

Foto articol: Facebook

Foto principal: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

9 comentarii

 • Ionut spune:

  Înțeleg ca e un fel de transport pt zmeura și Moșoaia nicidecum pt Tancodrom și Campuli. Vad ca autobuzul nu coboară cu copii în centru la școală doar îi duce o stație până în Trivale și din Trivale în Centru alt autobuz. Foarte deștepți cei care au făcut traseul ăsta. Specific romanesc făcut fără cap. Trebuia centru Zmeură Moșoaia și Zmeură centru dar cine să gândească

 • pitestean spune:

  Treburile bine facute,merita felicitari.

 • Dan spune:

  Bun traseu. Duce copii după Tancodrom și Câmpului în Trivale nicidecum la școli în centru. Vai de țara asta și de conducători. Băi idiotilor trebuie traseu până în centru nu până în Trivale ca face copilul 2 ore până la școală. Așa ca ați băgat autobuze degeaba doar pt cei care stau la țară să vină până în Trivale la Lidl și înapoi. Vai de cap vostru de parveniți analfabeti

 • Mihaela spune:

  Poate reușiți să asigurați transportul și pentru strada Balotești.
  Copiii și adulții merg pe jos 3 km până la prima stație de autobuz.
  Este mai rău ca la țară din punct de vedere al transportului.
  Vă vedem la noi pe stradă doar de alegeri.

 • Marian Daniel Stancu spune:

  Daca nu sunteți mulțumit , domnul Ionuț puteți circula in continuare cu Nikolo perfect (ceapa)! Noi atât putem oferi momentan!

 • Silviu spune:

  E excelent ca transportul în comun se extinde și în zona metropolitana. Bravo! Dar, mai frate, e cea mai aiuristica notare a numerelor de autobuz( de linie) pe care am putut sa o vad. Și sunt un om umblat prin lume, sa zic asa. De curând am fost în Pitești, și am fost total confuz când am vrut sa folosesc transportul în comun. Ex: 13, 13B, 13C, 13D… Ireal!!! Multe B-uri. Chiar nu au soluții sa facă o notare simpla? Pt ca par neprofesionist, făcute de oameni care nu par ca se pricep la managementul liniilor de transport.
  În rest, parc auto nou, civilizat, european as putea spune. Pt asta, Bravo!

 • Alex spune:

  ce rost are să facă un autobuz cu un traseu atât de lung când deja există trivale-centru? dacă toate ar duce prin centru, n ai mai trece cu mașina juma de zi și ți-ar trebui 20 de autobuze pe linie, în loc de 3-4 că face peste 1h dus-întors. aveți unii acces la internet de dragu plății la factură

 • Fier Florina spune:

  Mare realizare ,sau mai bine zis un vis împlinit pentru noi .Felicitări !

 • BLOCUL 43 "ROUA" spune:

  FELICITĂRI DLE PRIMAR GENTEA !
  VĂ ASTEPTAM DEMULT.
  POATE MULTI NU ȘTIU…DAR ȘOFERII DE LA ACTUALUL”MAXI”, ISI FAC NEVOILE IN TRIVALE PE UNDE APUCĂ. N-AU WC DE ANI DE ZILE…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90