New Profesional Consult 930 x 122

cfr

Record negativ în Argeș! O cursă CFR de 100 km a durat 7 ore!

Record negativ în Argeș! O cursă CFR de 100 km a durat 7 ore!

Citiți și: Tinerii din România pot călători GRATIS!

S-au produs din nou defectări de locomotive la CFR Călători, marți seara, fapt ce a generat situația absurdă ca un tren să parcurgă o distanță de nici 100 km în aproape șapte ore, conform clubferoviar.ro.

Este vorba despre trenul Regio 9476 cu plecare din Piatra Olt la ora 15:45 și care trebuia să ajungă la destinația finală, Pitești, la ora 18:25.

Citiți și: Breaking. Persoană decedată lângă Lidl! A fost lovită de tren!

Trenul a acumulat o întârziere de 237 de minute (aproape patru ore) generată de o defecțiune a locomotivei în stația Hârșești hm din județul Argeș.

În urma defectării, trenul și-a reluat circulația în condiții de siguranță cu 170 de minute întârziere, cu o locomotivă de ajutor după efectuarea tuturor operațiunilor specifice, iar restul de 67 minute de întârziere au fost înregistrate din cauza infrastructurii, a transmis Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA la solicitarea Club Feroviar.

Cum durata călătoriei este prevăzută în mersul trenurilor la două ore și 43 de minute, pentru un traseu de 98 km, dacă adunăm întârzierea rezultă că garnitura a făcut pe drum aproape șapte ore.

Detalii, AICI 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Paulina spune:

    Cea mai proasta ruta nici odata nu esti sigur cu trenul pe ruta Pitesti Bucuresti si nimeni nu face NIMIC DAR BANI II IA sa le fie rusine la toti care sunt raspunzatori .SI PAREREA MEA AR FI BINE SA NE DESPAGUBEASCA PT INTARZIERI MAI MARE DE 10 15 MINUTE.

  • Cristian spune:

    Sume de bani de miliarde sunt disponibile pt a cumpăra garnituri noi (fonduri europene),dar ministerul transporturilor doarme

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3