930×122 CUMPANA 5

reținut

UPDATE: BĂRBATUL CARE A CONDUS FĂRĂ PERMIS ȘI I-A MINȚIT PE POLIȚIȘTI A FOST ARESTAT

UPDATE: Bărbatul a fost prezentat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung în fața instanței, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Pitești: Un derbedeu de 26 de ani, acuzat de loviri și alte violențe, prins și încarcerat

Știrea inițială:

În cursul nopții trecute, în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, care acționau pe raza localității Vlădești, au depistat un bărbat de 28 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DC 7 de pe raza localității Vlădești, fără a deține permis de conducere.

Citiți și: S-a „trezit” cu fostul iubit peste ea în casă

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, bărbatul a comunicat datele de stare civilă ale unei alte persoane.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept și fals în declarații, iar cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

După administrarea probatoriului, în această dimineață, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat în fața procurorilor, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

555×222  MAIA

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90