930 x122 grota rece

rar

Revoluție la RAR: Acte Auto la doar un CLICK distanță!

Revoluție la RAR: Acte Auto la doar un CLICK distanță! Redobândește-le cu o programare simplă!

Citiți și: Toți șoferii care nu știu iau amendă: Limita nouă de viteză spre Autostrada A1

Redobândirea certificatului de înmatriculare, duplicatul și înlocuirea Cărții de Identitate a vehiculului se pot face la RAR doar cu programare!

INFORMARE OFICIALĂ DE LA RAR PENTRU ȘOFERI

Vă informăm că începând cu data de 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatul și înlocuirea Cărții de identitate, vor necesita programare prealabilă.

Citiți și: Aceste mașini vor fi urmărite!

Prin urmare, nu vă mai puteți prezenta la reprezentanțele RAR fără ca înainte să intrați pe site-ul www.rarom.ro.

Trebuie accesată secțiunea Programări sau să sunați la numărul de call-center 021/9672 și să obțineți un număr de programare.

Măsura mai sus menționată este menită să reducă timpii de așteptare.

Timpii de la intrarea în curtea reprezentanțelor RAR până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie.

RAR vine în întâmpinarea clienților prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de așteptare să fie cât mai scurt.

Revoluție la RAR: Acte Auto la doar un CLICK distanță!

ANUNȚUL RAR CARE DĂ FIORI SAMSARILOR DE MAȘINI

Directorul general al Registrului Auto Român, Mihai Alecu, declară că RAR are în implementare un program care va fi disponibil anul viitor.

Astfel, la cumpărarea oricărui autoturism înmatriculat în țară, programul RAR Auto-Pass oferă garanția asupra stării tehnice și a kilometrajului, plus alte deficiențe existente:

,,Prezent la deschiderea oficială a Salonului Auto București & Accesorii, directorul general al Registrului Auto Român, Mihai Alecu, a explicat perspectiva asupra conștientizării importanței siguranței în trafic. Siguranța prin prisma activităților pe care le desfășoară instituția:

<Avem în implementare un program, RAR Auto-Pass. Acesta va fi disponibil de anul viitor.

La cumpărarea oricărui autovehicul înmatriculat în România venim cu o garanție asupra stării tehnice și a kilometrajului. Este vorba și despre alte deficiențe constatate de specialiștii RAR.

Vreau să accentuez conștientizarea din partea pieței, a clienților, în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculului pentru că acesta este un factor foarte important în reducerea accidentelor pe drumurile publice>, a declarat Mihai Alecu în fața organizatorilor și vizitatorilor salonului auto.

Alte detalii, AICI.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90