930×122 CAPRA 5

asigurari

„Revoluție” pe piața asigurărilor RCA din România

„Revoluție” pe piața asigurărilor RCA din România

Citiți și: O nouă firmă pe piața RCA! Prețuri sub medie!

După falimentul Euroins, un nou jucător își face apariția pe piața asigurărilor din România. Decizia a fost adoptată, marți, de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

Concret, societatea Eazy Asigurări SA a primit din partea Autorității de Supraveghere Financiară autorizația de practicarea a asigurărilor RCA.

Citiți și: Se schimbă regulile RCA! Ce șoferi plătesc mai puțin

„Revoluție” pe piața asigurărilor RCA din România

„Aprobarea cererii de acordare a autorizației de funcționare ca societate de asigurare societății Eazy Asigurări S.A., a acționarilor semnificativi și a persoanelor desemnate în conducerea acesteia, precum și de acordare a autorizației de practicare asigurare RCA”, se arată într-un comunicat al ASF.

Detalii, AICI – ASF a dat undă verde azi! După falimentul Euroins, un nou jucător intră pe piața asigurărilor RCA din România

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Dan Cirstea spune:

    Altă țeapă din partea acestui stat mafiot ,din partea acestor politicieni ordinari !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90