New Profesional Consult 930 x 122

cristian gentea

REZULTATE PARȚIALE: GENTEA, NOUL PRIMAR AL PITEȘTIULUI. SCORUL, LUNI DIMINEAȚĂ

UPDATE – LUNI, ORA 8.00: Potrivit numărătorii voturilor de până la această oră, rezultatele arată astfel: Cristian Gentea – 34%, Sorin Apostolicenu – 26%, Ionuţ Moşteanu  – 24%.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Știrea inițială:

Numărătoarea PSD Argeș  făcută pentru mai puțin de 10% din secțiile de vot din Pitești îl arată pe Cristian Gentea (PSD) conducând detașat lupta pentru Primărie.

Citiți și: Spectacol total! Eveniment de excepție la Pitești!

Iată doar două exemple:

Sectia 63: Gentea – 210, Mosteanu -105, Apostoliceanu – 95

Sectia 215: Gentea – 303. Apostoliceanu –  95, Moșteanu – 64

Cristian Gentea deja jubilează:

„Asta am promis, asta voi încerca să fac în fiecare zi a mandatului meu. Nu sunt un visător, nu sunt un om al discursului în defavoarea adevărului. Voi fi un OM de cuvânt, un PRIMAR de cuvânt. Vă multumesc că ați avut încredere că acest lucru se va întampla.
În această noapte, am câștigat DOAR șansa de a o demonstra. Peste patru ani, îmi doresc să nu mai existe vot politic, ci vot administrativ. Să fiu genul de primar pe care piteștenii îl vor mai departe lângă ei și pentru ei, indiferent de conjuctură și „tranduri” politice. Prioritatea mea e să nu dezamăgesc, ci să surpind plăcut.
Avem mult de muncit, mult de construit, mult de inovat. Știu că am câștigat fiind cel mai credibil dintre candidați, dar nu îmi fac iluzia că Piteștiul este comunitatea unită, care simte la fel și trăiește la fel, pe care mi-aș dori-o. Vă promit, însă, că voi face tot ce stă în puterile mele și ale echipei mele, să fie așa mai departe!
Mulțumesc acestei echipe, mă încred în ea și în Pitești!”, a scris Gentea pe Facebook.

Cu certitudine am putea ști dacă, într-adevăr, realitatea îl confirmă ca primar pe Gentea abia după numărarea efectivă a voturilor.

 Știre în curs de actualizare

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3