New Profesional Consult 930 x 122

gara pitești

RISC MARE LA GARA PITEŞTI

Risc mare la Gara Piteşti. După cum v-am informat, pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești a fost pericol ca o macara să se prăbuşească peste supermarketul Lidl Găvana și peste un bloc din zonă, din cauza unei surpări de pământ, fapt care a dus la evacuarea centrului comercial şi a condominiului (amănunte, AICI).

Citiți și: Intervalele orare în care se produc cele mai multe accidente rutiere

În acest context, mai mulţi piteşteni atrag atenţia că în zona Gară Sud – piaţa Smârdan există alte două macarale care, avertizează ei, s-ar putea prăbuși.

Sunt macarale care ar fi fost montate în urmă cu mai bine de 20 de ani pentru diverse construcţii şi la care, între timp, nu s-ar mai fi intervenit pentru verificări şi consolidări.

Citiți și: Argeș. Pericol de explozie! Intervenție de urgență
„Aceste macarale nu sunt folosite. Şi acestea ar putea să cadă oricând. Luaţi măsuri!”, atenționează cetăţenii autoritățile. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90