Donaris 930 x 122

șofer băut

Rupt de beat, a făcut accident, apoi a adormit la volan!

Un șofer de 44 de ani, din Vaslui, a provocat un accident, iar apoi a adormit la volan.

Citiți și: Halal exemplu! Viceprimar din Argeș, prins băut la volan

Băut fiind, acesta a lovit cu mașina un palet cu materiale de construcții. Cei care i-au oprit motorul mașinii au fost polițiștii ajunși la fața locului, notează Digi24.

La data de 28 noiembrie 2022, ora 18:16, polițiștii rutieri vasluieni au fost sesizați prin apel la 112 că pe strada Slt. Ioanesei Adrian, din oraș, în zona intersecției cu strada Andrei Mureșanu, șoferul unui autoturism a oprit mașina pe drum și pare că se află sub influența alcoolului.

Citiți și: Argeș. Șofer de microbuz, rupt de beat la volan

„Întrucât conducătorul autoturismului dormea în momentul depistării și emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.18 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a spus reprezentantul Biroului Rutier Vaslui.

În baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier Vaslui l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: Stirile Kandal D

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90