930×122 CAPRA 5

alcool

RUPȚI DE BEȚI, LA VOLAN. CUM ȘOFEZI CU 0,92 MG/L ALCOOL PUR ÎN AERUL EXPIRAT

În ultimele 48 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au dat 505 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 130.000 de lei.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat

Poliţiştii din Bascov au fost sesizaţi ieri cu privire la un eveniment rutier în urma căruia au rezultat doar pagube materiale, care s-a produs pe DN 7 C, pe raza comunei Merișani.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Un bărbat de 48 de ani din Pitești, care conducea un autoturism Skoda din direcția Curtea de Argeș către Pitești, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, valoarea afişată a fost 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Prin Bălilești cu 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat

La rândul lor, polițiștii din Stâlpeni au depistat tot ieri un bărbat de 53 de ani din Mioveni care conducea un autoturism Cielo pe DJ 732, pe raza localității Bălilești, în timp ce se afla sub influența alcoolului (0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat) și având dreptul de a conduce suspendat.

Bărbatului i-au fost prelevate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei și i-a fost întocmit dosar penal.

Băut, cu mopedul prin comună

În noaptea de 1 spre 2 februarie 2020, polițiștii din Buzoești au depistat un bărbat din Râca în timp ce conducea un moped pe raza localității sale de domiciliu deși era sub influența alcoolului și nu avea permis de conducere.

Etilotestul a indicat în cazul său 0,54 mg/l pur în aerul expirat. Și în acest caz polițiștii au făcut dosar penal.

Tot în acest weekend, poliţiştii din Câmpulung au depistat un bărbat de 49 de ani din comuna Țițești care conducea un autoturism Opel pe strada Negru Vodă din Câmpulung în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatul avea 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a ales cu dosar penal. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90