NOR CURIER 930X122

profesori

S-a decis! Anunț important pentru acești angajați

S-a decis! Anunț important pentru acești angajați

Citiți și: Noi vouchere de 2.000 de lei! Cine beneficiază!

Profesorii și angajații din învățământ vor primi vouchere de vacanță și în următorii 4 ani, iar Ministerul Educaţiei precizează că suma propusă pentru a fi primită în contul anului 2023 este de 1.450 de lei, identică cu cea primită anul trecut.

Suma de 1.450 de lei este impozabilă în luna în care beneficiul este acordat, iar potrivit Codului Fiscal, impozitul pe venit este de 10% în acest caz. Concret, angajații care primesc aceste vouchere trebuie să plătească 145 de lei impozit, arată dcnews.ro.

Citiți și: Se dau tichete cadou!

Voucherele vor fi emise și în acest an doar pe suport electronic, la fel ca anul trecut.

Conform unui proiect de ordin de ministru, citat de Edupedu.ro, „beneficiază de acestea persoanele care au desfășurat efectiv activitate în anul pentru care se acordă, iar valoarea voucherelor de vacanță este proporțională cu perioada lucrată”.

Detalii, AICI

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90