EcoMoto 930×122

circulație deschisă

S-a redeschis circulația pe Transalpina!

S-a redeschis circulația pe Transalpina!

Citiți și: Ziua cea mare! Azi se deschide acest lot de Autostradă

Astăzi, 16 iunie, s-a redeschis circulația pe sectorul de drum montan Rânca – Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800) al DN 67C – Transalpina.

CNAIR transmite:

Citiți și: Zăpadă și viscol în România

„Precizăm că circulația rutieră este deschisă în intervalul orar 08.00-18.00 doar pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală de 3,5 tone. Viteza maximă de deplasare pe acest sector de drum este de 30 km/h;

Amintim că circulația rutieră poate fi închisă/restricționată, pe durată limitată, în funcție de condițiile meteorologice (ceață, ploi torențiale, furtună, etc.) sau ca urmare a unor fenomene cum sunt avalanșele, căderile de stânci și ebulmente (alunecări de teren) pe sectorul de drum DN 67C, km 34+800 – km 59+800.

Decizia deschiderii traficului a fost luată în urma verificării stării drumului de către o comisie formată din reprezentanții CNAIR SA, DRDP Craiova, SDN Târgu-Jiu, SDN Vâlcea.”

Până la mijlocul săptămânii viitoare urmează să fie deschisă circulația și pe Transfăgărășan.

Sursă foto principal: gorjexpress.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90